Akinek van 2 gyereke, majd elválik minek neki az új nőtől is még 2 gyerek?
Ja hogy osztodik a gyerektartas ? Ez van remelem lessz meg 4 gyereke es szepen elosszak azt a max 40%.
Viccet fereteve a magyar ferfiak nem vedekeznek nem is tudjak mit jelent az a szo ighy mindig konnyen becsusznak a gyerekek.
Én nem a gyerekek számán lennék kiakadva, hanem azon, h minek 1-2 vagy 3 házasságonként 1-2 vagy nem tudom hány gyerek. Annyi családhoz annyifelé szaladni?
Nem véletlen az, h a jelenlegi házasságban élők féltékenyek, mert néha nincs otthon a társa, a gyermeknek az egyik szülője, nem marad pénz semmire, mert gyerektartás... Néha érezheti az egyik fél, h az előző házasságból született gyerekek fontosabbak akármi.
Gondolni kéne arra, h milyen rossz lehet a gyerekeknek mindkét esetben. HA Apu/Anyu velünk él, miért jár el a volt családjához? "Elhagyott család" Miért nincs sose itt anyu/apu mikor szükség van rá? 1 házasságban annyi gyerek fér el amennyit csak el tudnak tartani, de ahány házasság annyi gyerek? nekem nem jön be.
Féltékenységek, h pl miért megy el szülőire, mikor már rég nem él velük a társam, akármi.
Kicsit keszekusza lett, de remélem érhető, hogy én milyen kivetnivalót találok ebben az életformában. Ez a kérdező felállásában szám szerint érint 7 embert! És mind a 7 embernek baromi kellemetlen! Szerintem.
Lehet lepontozni!
24/N
Egyetértek. Én sem értem. De a fordítottját sem. Azt a nőt, aki a többedik pasitól szüli a sokadik gyerekét.
Aki felelősséget vállalt már egy gyerekért (kettőért, háromért), az az ember, ha maga tovább is ugrik egy másik ágyba, attól még a felelősséget nem rázhatná le magáról.
Pedig mennyien ezt teszik!!!
Barátnőm is megjárta. Hozzáment egy olyan férfihoz, aki már elhagyott két kisgyereket. Ő is szült neki kettőt. Most őt is elhagyta...Ki tudja, lehet most csinálja valakinek az ötödik vagy a hatodik gyereket éppen. :(
Én azt tartom szomorúnak, mikor ennyire felbomlik egy család. Anyu, apu elválik, gyerek kap esetleg mindkét oldalról féltesót, új aput/anyut, aki természetesen a saját gyereket fogja jobban szeretni, nem a neveltet, anyu/apu és az új társak életébe pedig csak kívülállóként fér bele a gyerek. Megy a gyerektartásért folyó vita, a láthatás, félelem, hogy zavarunk a szülő új családjánál.
Engem ezek mindig elszomorítanak. Ez nem az élet rendje, ez rossz döntések sorozata, na meg a szülők önzéséből fakadó pocsék gyerekkor. Én csak a gyermekeket sajnálom ezekben a családokban.
Én sem értem.
A tv-ben is volt az a család, ahol a 2 meglévő mellé érkeztek a 3as ikrek. Mint kiderült, apukának már van egy gyereke akire nem fizet gyerektartást és panaszkodott, hogy az a szemét anya nincs tekintettel arra hogy neki azóta született még gyereke. Hát könyörgöm.... ha 3 gyereket nem tudok etetni, minek vállalom be a 4.-et?
De a nőket sem értem, hogy miért kell minden pasinak gyereket szülni 1-2 éven belül. Van már neki 2 gyereke 2 apától, megismeri az "igazit" és tőle is teherbe esik. Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!