Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tesznek ekkora különbség...

Miért tesznek ekkora különbséget a nagyszülők?

Figyelt kérdés

Szerintetek miért van az,hogy anyukám ennyivel jobban szereti a húgom fiát,mint az enyémet?

Az én fiam 10éves,talán 2-3 alkalommal fordult elő hogy szüli vagy névnapján nem mondta azt,h "nekem erre most nincs pénzem".A húgom fiának már egy hónappa leőre bevásárol,nehogy lemaradjon.

Egyszerre kerültek kórházba,egymás melletti szobában voltak,az én fiamhoz be se nézett,Balázska után zokogott,és AZ ÉN VÁLLAMON sírt.aztán mikor mondtam akkor nézzen be Petihez is,hirtelen sürgős dolga lett...Mikor elsírtam magam és elmondtam neki h nemcsak egy unokája van,olyan smseket kaptam tőle,hogy azt hittem elájulok.Elmondott minden dagadt disznónak,Szabályosan megfenyegetett h elárulja a férjemnek,amit tud rólam,és évekig szóba sem állt velem.

Később mikor kölcsönadott nekünk egy ágyat,a fiam aludt rajta,sürgősen vissza kellett vinnünk,mert nagy szüksége lett rá.Igen,az ágykeretből Balázsnak csinált homokozót.

Soha nem hívja magához,múltkor panaszkodtam a húgomnak,erre még azon a héten közölte: Na Peti akkor a héten itt ALHATSZ a mamánál.Előtte két nappal még felhívtam,hogy akkor mehet e..hát őőőőő....persze.Aztán másnap írt hogy ne vigyem a Petit.Amikor megkértük h elmennénk buliba vigyázzon a fiamra indulás előtt felhívott h inkább vigyázzon rá anyósom,és buli felé menjünk be érte mert ő is inkább eljön.

A névnapjára annyit se mondott h Isten éltesse.A lányommal még elvan(gondolom mert pici) de neki is volt névnapja,megemlítettem neki mikor ott voltunk,h ma van a névnapja.ez volt a válasz: Ja igen tegnap néztem az Anna bált a tévében egész éjfélig....

Sorolhatnám,sose lenne vége.A lényeg hogy nagyon fáj,hogy az én gyerekeim csak terhek a mamánk,míg a húgom fia a Minden.(Én is imádom a kisfiút,mert tényleg egy tünemény.De az én fiam és lányom is azok.)

2009. aug. 6. 10:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%

Nézd én nem szeretnék általánosítani, mert ugye minden eset más és más DE:

mi 5en vagyunk unokatesók és én mondjuk úgy én vagyok a történetben Balázska.

Az unokatesóim soha nem felejtették el az orrom alá dörgölni: persze Te vagy a Mama kiskedvence!

Pedig mindig mindenből egyformán kaptunk.

Én a nagyimékhoz születtem, gyermekkorom óta második anyukám volt. A nagyim egyszer azt mondta, természetes, hogy ő is ahhoz húz, akitől szeretetet kap.

Mert persze egyikük sem vette észre, hogy csak akkor szeretik a nagyit amikor pénz kell vagy segítség kell. Amikor nem volt anyagi érdek, vhogy nagyi is el volt felejtve, míg én minden héten hívtam, beszélgettünk, jártam hozzá, programokat csináltunk.

Szóval nem tudom ez nálatok mennyire érvényes, de minden dolog 2 emberen múlik.

2009. aug. 6. 15:45
 12/16 anonim válasza:
85%
Gondolom hogy nagyon szereted ennek ellenére is az anyukádat, de ha ő így viselkedik akkor mégiscsak az lenne a jobb ha követnéd az előttem szóló tanácsokat, valamilyen szinten!
2009. aug. 6. 15:47
 13/16 A kérdező kommentje:

Azt még hozzátenném,imádtam mindig a húgomat,12éves voltam majdnem,mikor született,előtte több testvérre hiába vártam,nem tudtak megszületni :(

És az én imádott húgom úgy ment férjhez h esküvő előtt dobott egy smst,hogy férjhez megy de azt nem mondta hogy menjek el....

Azt hiszem,ezt az életben nem heverem ki :(

2009. aug. 7. 06:04
 14/16 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon sajnálom... :-(

De azt hiszem, ezt ők már el is döntötték. Keress a férjed családjából olyan embereket, akik tudják viszonozni a szeretetedet, hagyd az édesanyádat és a húgodat. Szorítsd le a találkozásokat a minimálisra, ne kérj tőlük semmit, ne keresd őket. Ha hiányzol, majd ők megkeresnek.

2009. aug. 7. 08:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Én erre csak annyit tudok mondani:Sajnos bárkiből lehet nagyszülő,akinek van gyereke:(
2010. febr. 20. 17:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Az első oldalnál még azon gondolkoztam, hogy tényleg hagynod kéne, hiszen a gyermeknek sem jó, hogy nem érzi a szeretetet a nagyitól.. viszont mikor láttam, hogy a hugod a sokadik baba, akire vártatok, az jutott eszembe, hogy talán azért imádja annyira, mert sokat kellett érte küzdeni:S:S Ez nem azt jelenti, hogy téged nem szeret, csak nem tudja kimutatni. Mondok erre egy nagyon egyszerű példát. Volt egy fiú barátom, akinek tetszett egy lány. Szerette, a lány sértődékeny volt, és mivel ennyire érzékeny, mindig utána futott. aztán voltunk még barátai mi, akik mindig mellette voltunk, akármilyen bunkó is volt, más már rég utálta. Aztán, mikor a lányért mindenkit elveszített, rájött, hogy sokkal nagyobb szüksége van ránk. Ez egy nagyon jó példa erre szerintem, mert te sem haragszol meg rá, nem teszed szóvá, csak tűrsz, tűrsz, tűrsz. Tényleg hagynod kéne, majd fog ő jelentkezni, de rá kell jöjjön, hogy mit tesz.. 15/L

Bár a kérdés régi, én pedig elég fiatalocska vagyok, remélem tudtam segíteni.:)

2010. okt. 17. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!