Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyereket szeretnék, a felesége...

Gyereket szeretnék, a feleségem viszont úgy érzem, nem akar, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Együtt vagyunk 6 éve, kb egy éve gondolom úgy, hogy vállalhatnánk gyereket, persze többször fel is hoztam, de azt mondja, hogy majd ha kiéltük magunkat, több szabadidőnk lesz stb. 37 éves leszek, már bőven benne vagyok a korban és most eléggé el is értem már azt, amit szerettem volna és úgy érzem, felelősséget is tudnék vállalni. Hiába kérlelem, mindig elutasít és talál valami kifogást. Tudom, hogy ez 2 ember döntése kell, hogy legyen, de már elég régóta gondolkodom a gyerektémán. Mivel győzhetném meg, hogy legalább gondolkodjon el rajta?
2012. okt. 9. 15:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"és most eléggé el is értem már azt, amit szerettem volna és úgy érzem, felelősséget is tudnék vállalni"

Te. És a feleséged?

2015. febr. 8. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!