Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerettek beszélni a fiúügyeit...

Szerettek beszélni a fiúügyeitekről a szüleitekkel? Nekem nem megy:S

Figyelt kérdés
Szóval azt szeretném kérdezni,hogy ti hogy viszonyultok a szüleitekhez. Én szeretem őket,jó a kapcsolatunk,semmi gond nincs,velem sem (17 vagyok),de valahogy érzelmekről meg esetlegesen szerelemről nem tudok velük beszélni..olyan cikinek érzem. Vagyis nem ciki,csak.. egyszerűen nem akarom,hogy rólam beszéljenek. (Régen anyunak elmondtam,h tetszik valaki,akit ők is ismertek..később apu ezzel cukkolt..) Ebből kifolyólag az is zavar,ha azt kell elmondanom,kivel megyek ide vagy oda,még ha csak barátokról van is szó (fiúbarát),mert mindig az jár a fejembe,hogy tuti azt hiszik,nem csak barát (volt már rá példa), és ez zavar,inkább nem is megyek már sehova:S Tudnátok segíteni? Tanács?
2009. aug. 5. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kifejezés: intim szféra. Na, ez az ami miatt nem beszélek róla a szüleimnek.

Ha kérdeznek körülíróan válaszolok, semmi olyat nem mondok, ami "cikin kerülhetne vissza" hozzám. Ez a taktika beválik hosszú évek óta.

2009. aug. 5. 22:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődtema válaszokon. Az én lányom már 26 éves,sőt unokám is van,de ez nekem olyan furcsa,hogy 16-17 éves kislányok nem beszélnek meg dolgokat az édesanyjukkal. Nekem mindig elmondta a lányom,kivel jár,hova mennek,mit csináltak,még tanácsot is kért,amikor először voltak együtt,mit tegyen,hogy biztosan ne essen teherbe. Szóval mindent tudtam róla,már régen férjhez ment,nem lakunk együtt,de még ma is naponta felhívjuk egymást pár szó erejéig. Nagyon szomorú lennék,és nevelésem csődjének éreztem volna,ha ezekben a fontos kérdésekben nem hozzám fordult volna. Fiam is van, ő kevesebbet mond el a dolgaiból,de azt azért elmondja,kinek udvarol éppen,s ad a véleményemre, bár attól mindig tartózkodok,hogy kritizáljam az aktuális vagy exbarátnőit. Lehet,hogy azért ,mert mindkét gyermekemet én világosítottam fel,már egész kicsi koruktól nálunk nem volt tabu téma a szex,így nem volt különleges eset,hogy ilyesmiről is beszélgessünk. Sokszor még a tanítványaim is fordulnak hozzám (szerintem a szüleikre tartozó dolgokkal kapcsolatos kérdésekben) de ennek ellenére nekik is szoktam válaszolni minden kérdésükre. A fiam mostani barátnője meg mindig nekem mesél,ha problémájuk van,pedig már mondtam neki,hogy ezt az édesanyjával kellene megbeszélnie,ennek ellenére mindig hozzám jön. No ez néha nekem is kicsit kellemetlen,főleg ,ha esetéleg már tudok az adott dologról a fiamtól,akkor úgy válaszolni,hogy ne tudjak róla, de meg se bántsam.
2009. aug. 5. 22:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Annyit mondok el anyámnak, amennyi rá tartozik. A szexuális életem pl. tabu.

Tinikoromban folyamatosan fenyegetőzött, kézzel-lábbal tiltott az aktuális barátomtól, megpróbált minket ellehetetleníteni, és ez sajnos egyszer-kétszer sikerült is neki. A srácok ugyanis azt mondták, hogy velem nincs semmi baj, meg nem tehetek róla, hogy ilyen az anyám, de ők már nem bírják ezt a terrort...

Szóval egy idő után egyszerűen nem mondtam meg neki, ha volt valakim. Egy éve férjnél vagyok, érdekes módon a férjemmel imádják egymást, a leető legidillikusabb anyós-vej viszony alakult ki közöttük. Fura az élet...

2009. aug. 5. 22:57
 14/15 anonim ***** válasza:
16 éves lány vagyok, soha nem beszélek meg a szüleimmel semmi ilyesmit. egyszerűen lehetetlen. nem tudok odamenni anyumhoz és elkezdeni neki mesélni. soha nem beszéltünk ilyesmiről. már 2 fiúval lefeküdtem, egyikről sem tud. azt hiszi szűz vagyok még...
2009. aug. 6. 09:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Anyummal soha nem volt, "barati" viszonyom, igy nem beszeltem vele meg majdnem semmit.

Viszont van egy 12 eves lanyom, vele mindent megbeszelunk, remelem igy is marad, mert levezem, hogy o olyan felszabadult :))

32/anyuka

2009. aug. 7. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!