Szerettek beszélni a fiúügyeitekről a szüleitekkel? Nekem nem megy:S
Van egy kifejezés: intim szféra. Na, ez az ami miatt nem beszélek róla a szüleimnek.
Ha kérdeznek körülíróan válaszolok, semmi olyat nem mondok, ami "cikin kerülhetne vissza" hozzám. Ez a taktika beválik hosszú évek óta.
Annyit mondok el anyámnak, amennyi rá tartozik. A szexuális életem pl. tabu.
Tinikoromban folyamatosan fenyegetőzött, kézzel-lábbal tiltott az aktuális barátomtól, megpróbált minket ellehetetleníteni, és ez sajnos egyszer-kétszer sikerült is neki. A srácok ugyanis azt mondták, hogy velem nincs semmi baj, meg nem tehetek róla, hogy ilyen az anyám, de ők már nem bírják ezt a terrort...
Szóval egy idő után egyszerűen nem mondtam meg neki, ha volt valakim. Egy éve férjnél vagyok, érdekes módon a férjemmel imádják egymást, a leető legidillikusabb anyós-vej viszony alakult ki közöttük. Fura az élet...
Anyummal soha nem volt, "barati" viszonyom, igy nem beszeltem vele meg majdnem semmit.
Viszont van egy 12 eves lanyom, vele mindent megbeszelunk, remelem igy is marad, mert levezem, hogy o olyan felszabadult :))
32/anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!