Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerettek beszélni a fiúügyeit...

Szerettek beszélni a fiúügyeitekről a szüleitekkel? Nekem nem megy:S

Figyelt kérdés
Szóval azt szeretném kérdezni,hogy ti hogy viszonyultok a szüleitekhez. Én szeretem őket,jó a kapcsolatunk,semmi gond nincs,velem sem (17 vagyok),de valahogy érzelmekről meg esetlegesen szerelemről nem tudok velük beszélni..olyan cikinek érzem. Vagyis nem ciki,csak.. egyszerűen nem akarom,hogy rólam beszéljenek. (Régen anyunak elmondtam,h tetszik valaki,akit ők is ismertek..később apu ezzel cukkolt..) Ebből kifolyólag az is zavar,ha azt kell elmondanom,kivel megyek ide vagy oda,még ha csak barátokról van is szó (fiúbarát),mert mindig az jár a fejembe,hogy tuti azt hiszik,nem csak barát (volt már rá példa), és ez zavar,inkább nem is megyek már sehova:S Tudnátok segíteni? Tanács?
2009. aug. 5. 19:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Én is 17 vagyok, én abszolút nem beszélek meg ilyen dolgokat az anyummal, nekem ez kimaradt az életemből, nekem nem volt semmi felvilágosítás, szex, szerelem, fiúk, első menstruáció!Semmi!!!ez van

Úgy irigylem azokat a barátnőimet akiknek olyan a kapcsolatuk az anyukájukkal mintha legjobb barátnők lennének!:(

2009. aug. 5. 19:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

ja nálam is ez volt.

a anyámnak tabu a szex. nem beszélt róla, annyit, hogy járj discoba. és nem akarok gyereket látni, amíg nem tudod eltartani magadat.

2009. aug. 5. 19:20
 3/15 anonim ***** válasza:
88%

Viccelsz? 22 vagyok eddig 4 sráccal feküdtem le, ebből anya 2-t tud, és már így qrvának nevez, hogy úristen 2 sráccal már lefeküdtem!!!!

dehogy mondom el.... majd ha fagy... van párom 3 éve arról se tudnak, azt hiszik 19 éves korom óta nincs senki.

2009. aug. 5. 19:21
 4/15 A kérdező kommentje:
Jó csak nálam nem az,hogy tabu lenne,csak egyszerűen nem akarok vele olyanokról beszélni,mert ő olyan.. nem tudom elmagyarázni. Nem az a fajta,hogy minden tabu vagy nem érdekli,hanem hogy attól félek,apuval kibeszélné,azt meg már végképp nem akarom. Utálok előttük ilyesmiről beszélni,nem is teszem
2009. aug. 5. 19:33
 5/15 A kérdező kommentje:
Egyébként első! ezaz,hogy ÉN nem akarok ilyenekről beszélni velük,de ha elmegyek valahova,mindig megkérdezi milyen volt,stb. Tudom,hogy ezzel nem lenne gond,de én nem akarok neki mindenről beszámolni,ha pl fiúval mennék valahova,kicsit zakkant vagyok talán..:D
2009. aug. 5. 19:35
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

Nekem jó a kapcsolatom anyummal.Elmondok neki mindent.A pasi ügyeimről is.Szex,szerelem,mensi...minden.

elmondtam még azt is neki hogy szeretnék venni óvszert,és örült hogy a "kislányából" "nagylány" lesz :)

Nagyon jól kijövök vele.

Csak fiú barátaim vannak,és jobban szereti őket mint a lányokat(lányok nincsenek mert folyton bántottak,és elárultak).

Minden meglehet vele beszélni.A szexet is,ő nem régimódi.

Bulikba nem járok mert elítélem,pedig oda is elengedne....

Tehát,jó a kapcsolatom anyuval :)

2009. aug. 5. 19:38
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Jah,és egyedül nevelt fel!
2009. aug. 5. 19:39
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

16 éves vagyok.

Anyummal nagyon jó kapcsolatban vagyunk, mindent megbeszélünk egymással (pasik, szex, mensi, barátok, cigi, italok), és egyáltalán nem érzem kínosnak, bármilyen kérdéssel mehetek hozzá, bár van amikor még mindig meglepődik, de válaszol, és ugyanez igy van forditva is, ha anyut bántja valami azt elmondja nekem.

2009. aug. 5. 19:43
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

én anyuval minden ilyesmit megbeszéltem, de mindig úgy hogy nem mond el apunak. Pont azért amit írtál.

Ha megkérdezik milyen volt a randi vagy bármi, akkor csak mond azt hogy jól érezted magad, minden oké volt. Nem kell részletesen beszámolni.

2009. aug. 5. 20:33
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

24 éves vagyok, már lakom otthon, de azért még emlékszem, hogy volt.

Szerintem nem baj, ha nem olyan a kapcsolatod a szüleiddel, mint a barátaiddal. Persze fontos a szeretet meg a bizalom, hogy ne kelljen nekik hazudnod, de egészséges esetben (szerintem) az anyukád az anyukád, és nem a gimis osztálytársad. Ha szerencséd van, hallgathatsz rá, ő okosabb, több a tapasztalata, de bizonyos részletekre nem kíváncsi, és ez így is van jól.

Én a fontos dolgokat elmondtam anyukámnak: az első menstruációt, csókot, szexet, sőt az első nagy ivást is, igaz, azt lelkiismeretfurdalásból. A részleteket viszont nem osztottam meg vele.

A konkrét esetben nem tudok tanácsot adni, mert nem ismerem a szüleidet, de az őszinteség sosem árt.

Még annyi, hogy van egy barátnőm, akinek tinikorában a mamája volt a "legjobb barátnője". A függő kapcsolat még annyira megvan, hogy nem költözhet össze a barátjával, mert az anyukájának hiányozna (25 éves!), és múltkor mondta, hogy lassan szeretnének kisbabát, de nem mer belevágni "mert félek, hogy anyu mit fog szólni". Sajnos a "túl jó" kapcsolat ide is vezethet.

2009. aug. 5. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!