Szerettek beszélni a fiúügyeitekről a szüleitekkel? Nekem nem megy:S
Én is 17 vagyok, én abszolút nem beszélek meg ilyen dolgokat az anyummal, nekem ez kimaradt az életemből, nekem nem volt semmi felvilágosítás, szex, szerelem, fiúk, első menstruáció!Semmi!!!ez van
Úgy irigylem azokat a barátnőimet akiknek olyan a kapcsolatuk az anyukájukkal mintha legjobb barátnők lennének!:(
ja nálam is ez volt.
a anyámnak tabu a szex. nem beszélt róla, annyit, hogy járj discoba. és nem akarok gyereket látni, amíg nem tudod eltartani magadat.
Viccelsz? 22 vagyok eddig 4 sráccal feküdtem le, ebből anya 2-t tud, és már így qrvának nevez, hogy úristen 2 sráccal már lefeküdtem!!!!
dehogy mondom el.... majd ha fagy... van párom 3 éve arról se tudnak, azt hiszik 19 éves korom óta nincs senki.
Nekem jó a kapcsolatom anyummal.Elmondok neki mindent.A pasi ügyeimről is.Szex,szerelem,mensi...minden.
elmondtam még azt is neki hogy szeretnék venni óvszert,és örült hogy a "kislányából" "nagylány" lesz :)
Nagyon jól kijövök vele.
Csak fiú barátaim vannak,és jobban szereti őket mint a lányokat(lányok nincsenek mert folyton bántottak,és elárultak).
Minden meglehet vele beszélni.A szexet is,ő nem régimódi.
Bulikba nem járok mert elítélem,pedig oda is elengedne....
Tehát,jó a kapcsolatom anyuval :)
16 éves vagyok.
Anyummal nagyon jó kapcsolatban vagyunk, mindent megbeszélünk egymással (pasik, szex, mensi, barátok, cigi, italok), és egyáltalán nem érzem kínosnak, bármilyen kérdéssel mehetek hozzá, bár van amikor még mindig meglepődik, de válaszol, és ugyanez igy van forditva is, ha anyut bántja valami azt elmondja nekem.
én anyuval minden ilyesmit megbeszéltem, de mindig úgy hogy nem mond el apunak. Pont azért amit írtál.
Ha megkérdezik milyen volt a randi vagy bármi, akkor csak mond azt hogy jól érezted magad, minden oké volt. Nem kell részletesen beszámolni.
24 éves vagyok, már lakom otthon, de azért még emlékszem, hogy volt.
Szerintem nem baj, ha nem olyan a kapcsolatod a szüleiddel, mint a barátaiddal. Persze fontos a szeretet meg a bizalom, hogy ne kelljen nekik hazudnod, de egészséges esetben (szerintem) az anyukád az anyukád, és nem a gimis osztálytársad. Ha szerencséd van, hallgathatsz rá, ő okosabb, több a tapasztalata, de bizonyos részletekre nem kíváncsi, és ez így is van jól.
Én a fontos dolgokat elmondtam anyukámnak: az első menstruációt, csókot, szexet, sőt az első nagy ivást is, igaz, azt lelkiismeretfurdalásból. A részleteket viszont nem osztottam meg vele.
A konkrét esetben nem tudok tanácsot adni, mert nem ismerem a szüleidet, de az őszinteség sosem árt.
Még annyi, hogy van egy barátnőm, akinek tinikorában a mamája volt a "legjobb barátnője". A függő kapcsolat még annyira megvan, hogy nem költözhet össze a barátjával, mert az anyukájának hiányozna (25 éves!), és múltkor mondta, hogy lassan szeretnének kisbabát, de nem mer belevágni "mert félek, hogy anyu mit fog szólni". Sajnos a "túl jó" kapcsolat ide is vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!