Kinek van igaza: nekem vagy a férjemnek?
Januárban Londonba költözünk legalább 2 évre. Van egy lakásom, amiben évek óta együtt élünk. Amíg kint leszünk, szeretném ha az öcsém élne benne, fizetné a rezsit, vigyázna a lakásra. Van munkája, nem link alak, megbízok benne.
A férjem szerint viszont ki kéne adni.
Ti mit gondoltok?
Kérdező, és egy átmeneti megoldás? Öcséd veszi ki:
rezsi + jóval piaci ár alatt. Így mindenkinek jó, őt ismeritek, megbíztok benne, és ő meg csak 2-3x ennyiért találna..
4-es: a férjemet az itteni munkáltatója küldi ki fix időre. Ugyanúgy magyar cégnek fog dolgozni, itthon adózik stb. Ha lejár a 2 év, hazajövünk.
Olyan munkája van, amivel ott sem lehet milliókat szerezni és az ottani árak (főleg a lakhatás és az utazás) miatt nem érné meg ottani munkahelyen munkát vállalni.
gondolom a cuccaitokat (hűtő, mikró, mosógép stb.) itt hagynátok. Na most, szerintem a mai világban nincs az az ember, aki felügyelet nélkül otthagyja a lakását egy vadidegennek. Mi van, ha míg nem vagytok itthon kipakolják és eltűnnek?
én is az öcsémnek adnám...
ő biztos ott lesz abban a 2 évben, és nem áll fenn a veszély, ha elköltözik, hogy nektek kell fizetni a számlákat. mert persze, jól jön a bérleti díj, de ha 2-3 hónapig nincs benne senki, egyrészt bárki betörhet, másrészt nektek kell fizetni a rezsit, szóval az addig begyűjtött bérleti díjból fizethetitek azt...
Az lenne a baj ha kiadnátok ,hogy nem tudnátok az albérlő körmére nézni ,ugye elég sokat lehet ilyenről hallani ,elmaradás,megcsúszás.(még akkor is előfordul ha rá tudnátok nézni)
Én ezért nem adnám ki,legföljebb valami nagyon megbízható emberkének.
Tesód fizessen valami jelképes összeget ,aztán ha hazajöttök egy összegben adjátok vissza neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!