Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza: nekem vagy a...

Kinek van igaza: nekem vagy a férjemnek?

Figyelt kérdés

Januárban Londonba költözünk legalább 2 évre. Van egy lakásom, amiben évek óta együtt élünk. Amíg kint leszünk, szeretném ha az öcsém élne benne, fizetné a rezsit, vigyázna a lakásra. Van munkája, nem link alak, megbízok benne.

A férjem szerint viszont ki kéne adni.

Ti mit gondoltok?

2012. okt. 8. 15:45
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Te lakásod,te döntésed.Ha nem hiányzik az a pénz,amiért kiadnátok,akkor minek kockáztatni.
2012. okt. 8. 15:49
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Tényleg a tied a lakás, tiéd a döntés. De gondolj bele, két év alatt nagyon sok bérleti díj jöhetne be. Esetleg egy köztes megoldás, kértek a tesódtól egy jelképes összeget (pl. havi 10-15 ezer)?
2012. okt. 8. 15:51
 3/10 Ditta323 ***** válasza:
77%
Ha meg tudjátok oldani családon belül akkor úgy oldjátok meg. Kiadni egy vad idegennek egy lakást elég necces, lehet nem fizet, leéli stb.... Ha meg gyerekes családnak adjátok ki az még rosszabb.
2012. okt. 8. 15:53
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is inkább ki kéne adni. Nem ismerek olyan embert sem aki Londonból még haza jött volna vissza a sz*r életbe. Összes ismerősöm így indult, hogy x évre kimegy... aztán x év után már semmi kedvük nem volt hazajönni, mert ott lettek barátaik, munka, stb.
2012. okt. 8. 15:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, és egy átmeneti megoldás? Öcséd veszi ki:

rezsi + jóval piaci ár alatt. Így mindenkinek jó, őt ismeritek, megbíztok benne, és ő meg csak 2-3x ennyiért találna..

2012. okt. 8. 15:58
 6/10 A kérdező kommentje:

4-es: a férjemet az itteni munkáltatója küldi ki fix időre. Ugyanúgy magyar cégnek fog dolgozni, itthon adózik stb. Ha lejár a 2 év, hazajövünk.

Olyan munkája van, amivel ott sem lehet milliókat szerezni és az ottani árak (főleg a lakhatás és az utazás) miatt nem érné meg ottani munkahelyen munkát vállalni.

2012. okt. 8. 16:01
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
En is kiadnám a testvéremnek, mert benne megbiznék és még ráadásul tudom, hogy rendes. Nem idegeneknek,akik utána csak gondot okoznának, hacsak 2 évre mentek.
2012. okt. 8. 16:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

gondolom a cuccaitokat (hűtő, mikró, mosógép stb.) itt hagynátok. Na most, szerintem a mai világban nincs az az ember, aki felügyelet nélkül otthagyja a lakását egy vadidegennek. Mi van, ha míg nem vagytok itthon kipakolják és eltűnnek?

én is az öcsémnek adnám...

ő biztos ott lesz abban a 2 évben, és nem áll fenn a veszély, ha elköltözik, hogy nektek kell fizetni a számlákat. mert persze, jól jön a bérleti díj, de ha 2-3 hónapig nincs benne senki, egyrészt bárki betörhet, másrészt nektek kell fizetni a rezsit, szóval az addig begyűjtött bérleti díjból fizethetitek azt...

2012. okt. 8. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az lenne a baj ha kiadnátok ,hogy nem tudnátok az albérlő körmére nézni ,ugye elég sokat lehet ilyenről hallani ,elmaradás,megcsúszás.(még akkor is előfordul ha rá tudnátok nézni)

Én ezért nem adnám ki,legföljebb valami nagyon megbízható emberkének.

Tesód fizessen valami jelképes összeget ,aztán ha hazajöttök egy összegben adjátok vissza neki :)

2012. okt. 8. 16:46
 10/10 anonim ***** válasza:
én is a tesómat szállásolnám el a kéglibe.
2012. okt. 8. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!