Családos férfiak, körkérdés: szabadidő, életkor, foglalkozás?
Mit dolgoztok?
Mennyi szabadidőt ad a munkátok napi,havi szinten (összes idő,amit nem munkával,kötelező háztartással,stb. töltötök)
Mennyi időt fordítotok a gyerekekre,párotokra (napi vagy havi szinten?)
Hány évesek vagytok?
- Vállalkozó vagyok, multimédia-fejlesztéssel foglalkozom, és az ügyfelekkel való egyeztetést leszámítva otthon dolgozom.
- A szabadidőm változó. Sűrűbb napokon reggeltől délutánig, kora estig dolgozom, lazább napokon csak délelőtt dolgozom, és a többi szabad.
- A szabadidőm 95%-át a feleségemmel és a pici gyerekeimmel töltöm. A feleségem is itthon van, és amíg én dolgozom, addig ő a háztartási dolgokkal foglalkozik. Amikor végzek, akkor mindent együtt csinálunk. Gyerekekkel játszunk, vacsorát csinálunk, eszünk, beszélgetünk, hülyéskedünk stb.
Persze el szoktam menni a haverokkal is sörözni meg sportolni, de az időmet legszívesebben a gyerekekkel és a párommal töltöm.
- 32 éves vagyok.
Az én férjemnek sokszor arra sincs ideje, hogy kialudja magát, nemhogy rám és a gyerekekre.
Szelvényező a foglalkozása. 10 munkanap után 4 szabadnapja van. Sokszor megy külföldre is, akkor 1 hónapig nem látjuk.
Amikor itthon van próbál a gyerekekkel és velem lenni, de a kertesházunk is sok munkával jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!