Családos férfiak, körkérdés: szabadidő, életkor, foglalkozás?
Mit dolgoztok?
Mennyi szabadidőt ad a munkátok napi,havi szinten (összes idő,amit nem munkával,kötelező háztartással,stb. töltötök)
Mennyi időt fordítotok a gyerekekre,párotokra (napi vagy havi szinten?)
Hány évesek vagytok?
Az ér, ha a bátyám nevében válaszolok? :) Eléggé képben vagyok.
31 éves tanár, minden nap reggel 8-kor kezd, a suliba az út 40 perc neki. Heti 3 alkalommal esti gimnáziumban is tanít, ilyenkor este fél 9-re ér haza. Hétvégente sokszor dolgozatokat javít, összeállítja jövőhétre az óratervezetet, stb. Emellett felújítják a házukat, önerőből.
Egy gyerekük van, ő 3 éves. Szeret vele lenni, amikor az esti gimnáziumból hazaér, igyekszik a kislány lefekvéséig minél többet vele lenni, gyakran ő fürdeti. Még 4 hónap, és jön a kis tesó is. Hétvégente igyekszik többet lenni a gyerekkel, már amikor a munka, házfelújítás engedi.
A vacsorák mindig közösek, legalábbis a sógornőm mindig a testvéremmel együtt eszik, ilyenkor megbeszélik a napi eseményeket, problémákat. Minimum fél órát rászánnak erre, akkor is, ha semmi különös nem történt.
A hobbijaira most nincs ideje, azaz mindig is szeretett barkácsolni, most a házfelújítás közben van mit... Szeret még kisebb szobrokat faragni, olvasni, túrázni, biciklizni (ez néha most is megvalósul, ilyenkor biciklire pattan az egész család, hátra a kicsi, és pár órát tekernek).
Még kb. 1 év, és végeznek a házzal, akkor talán több ideje lesz.
Operatőr vagyok, napközben kb 1-2 óra szabadidő, ez idő alatt belefér egy ebéd, feleségemre az egész estét szentelem (elég hülyén hangzik ez a szó), gyerek még nincs.
36 éves vagyok.
Karbantartó vagyok egy nagynevű élelmiszer gyárnál.
Szerencsére 6-tól 14:30-ig dolgozom utána enyém a nap többi része (nem is cserélném le egy 8-tól 16-ig-os állásra többért sem)
Gyerek nincs még
Párom saját beosztását írja, így mindig délelőttös, szóval van időnk dögivel egymásra és később a gyerekre is.
27/31
Mérnök,8-fél5ig meló.
Párom is így dolgozik ugyanitt ahol én.
Munka után együtt vagyunk mindig,eljárunk ide-oda,baráti társaságunk ugyanaz,együtt találkozunk velük.
30 vagyok,párom 26
Autóvillamossági műszerész, 26 éves, egy gyerek.
Heti 1 teljes nap (Vasárnap), kivétel, ha valamit csinálni kell a házon, és mindennap esténként 2-3óra. Szóval, sajnos nem sokat tudok a családommal lenni.
Én a férjem nevében válaszolok.
33 éves, raktáros egy alkatrész gyárban/forgalmazónál. 7-16 óráig van a munkaideje, de sokszor 5-6-ig marad, mert kell a túlóra sajnos. A maradék időben általában otthon van, néha elmegy a barátaival. Gyerek még nincs, de tervezzük 1 éven belül.
Ferjem apuka 3 gyerekkel van otthon egesz nap dolgozik ha a gyerekek suliban vannak a haztartas a haz koruli munka koti le. Eleg oreg a hazunk igy retgeteg munka van rajta ha megjovok mindig koszossan fogad eppen valamit javit csinal.
Szabadidejeben kicsi oreg kocsijat butykoli ill fiunkal zenel( regen sajat zenekara volt).
Vasarnap a templom elott es utan ott segit zene pakolas stb.vasarnap du csak kettonke a gyerekek vendegsegbe mennek minden vasarnap. ezen kivul minden nap eltoltunk egy par orat egggyutt kettesben .Ott van meg a sport, uszas , zeneiskola, szuli ert,fogorvos stb a gyerekekkel. Azt mondja a fizeto allasaban nem volt ilyen suru a programja mint amiota haztartasbeli.
En eleget keresek ahoz hogy megeljunk belole es igy jobb a gyerekeknek sajat apjuk van veluk mint egy idegen fizetett babysitter.
10:30 a ferjem nem akar olyan apa lenni mint az apja volt.!!!akarja a gyerekeit latni minden nap es akarja tudni mi van a suliban.
En nem dolgozom soha heti 36 oranal tobbet a tobbit otthon PC teszem.Szerencsenk van ennyi es nem vagyunk gazdagok elelunk nincs luxus de inkabb luxus nelkul de an idonk egymasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!