Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavarja az asszonyt...

Miért zavarja az asszonyt hogy nekem is van véleményem?

Figyelt kérdés

Mindig neki kell, hogy igaza legyen ezért sokat vitázunk. Általában mindenről van véleményem amit ki is mondok de mindig belém köt és néha direkt az ellenkezőjéről akareggyőzni. Amikor kiderül hogy nekem van igazam akkor nem mondja hogy bocs igazad volt. Persze ha neki van akkor nekem bocsánatot kell kérni és jön az 'én megmondtam' szöveg. Amúgy jó a kapcsolatunk de valamiért nem akarja elfohadni, hogy más véleménye is ugyanúgy számít mint az övé. Miért? Ha elkezdem neki mondani akkor csak veszekszik.

28/F

2012. okt. 7. 10:35
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Hát haver, úgy tűnik rossz nőt választottál.
2012. okt. 7. 10:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A jó a kapcsolatunk elég merésznek hangzik...nálunk is vannak véleménykülönbségek, de mi nem győzzük meg a másikat a magunk igazáról, felsorolunk pár érvet aztán vagy változik vagy nem, persze ahol fontos döntés van ott rágódunk rajta( nem veszekszünk) de mégis kilyukadunk a legjobb megoldásra a kettő gondolatból összegyúrva...a párod uralkodó típus te meg a csicska, sajnos gyerekként nem hiszem, hogy valamibe is vették a véleményét és ő volt a "mindenes" így most kiéli magát, legalábbis ez a tipikus eset. Ha nem akkor szimplán zsarnok.
2012. okt. 7. 10:53
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Hehe.. te is belecsaptál a lecsóba, koma! Nem irigyellek! ))
2012. okt. 7. 10:53
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
De kedves ember, és papucsod van? Olyan mamuszféle... az egyiket ki is tűzhetnéd magadra.
2012. okt. 7. 10:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ő ilyen. Sajnos, nem sajnos sok ember ilyen.

Vagy elfogadod, vagy tovább állsz, erre nem lehet mást tanácsolni, ha neki változást ajánlanál még neki állna feljebb.

2012. okt. 7. 10:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a lakótársam ilyen, csak ő pasi. Hát, most mit mondjak... Nekem egyszerűbb a helyzetem, mert amikor tudom, hogy hülyeségeket beszél, nem mindig szólok bele. Ráhagyom, pár év múlva reményeim szerint már nem vele fogok együtt lakni (amúgy normális, jó lakótárs, csak nem kell ellentmondani neki). Szerintem beszélgess vele erről, bár nem biztos, hogy képes a változásra. A lakótársam szüleit is jól ismerem, ők mondták, hogy ilyen mindenkivel, több kapcsolata is ezért ment szét, hiába mondták neki szép szóval, vagy akár keményen, hogy néha lássa már be, ha téved. Nem szégyen elismerni. Szóval beszélj vele erről, ha az nem segít, mondd el a véleményedet, de utána ne menj bele a vitába. Hagy bukjon bele folyamatosan. Hátha rájön, hogy ő sem tévedhetetlen. Ha erre nem kerül sor, akkor vagy megszoksz, vagy megszöksz.
2012. okt. 7. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
1 hónapon keresztül érts vele mindenben egyet, csak a poén kedvéért :D hogy eszreveszi e magát :D
2012. okt. 7. 11:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen ez az egyetértés bejön amúgy, mert a végén attól készül ki, hogy nem tud belekötni a másik ellenvéleményébe, mert ugye nincs, és akkor jöhet az igazi "nyakleves", hogy ki is az igazi kapcsolatromboló akinek bocsánatot kell kérnie. Ettől függetlenül nem élném le vele az életem.
2012. okt. 7. 15:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Ritka rossz természetű, uralkodni vágyó típus a párod. Ami a legrosszabb, az még csak nem is az ellentmondás, hanem az, hogy vitaképtelen és nem képes beismerni a tévedéseit. Nagyon éretlen a személyisége, de úgy sejtem, mindig is ilyen volt.

Személy szerint (egyszerű, pszichológiában nem jártas emberként) nem is kezdtem volna vele egyáltalán. Az a baj, hogy sehogy nem jönne ki jól a dolog: ha visszavágsz, állandó háborús övezet lesz a kapcsolatotok, ha ráhagysz mindent, egyszer csak a lábtörlő alatt találod magad.

Remélem jön valaki, aki megmondja a tutit.

2012. okt. 7. 17:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert ő egy hős amazon.Meg kell vele vívnod az igazságért.
2012. okt. 7. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!