Komolyan nem érdekli a véleményem, mégha családtag is már lassan?
Nemsokára ballagásra megyünk és tesómnak a barátja is jön, derékig érő haja van és nem volt képes kimosni tegnap vagy ma reggel mielőtt jött volna hozzánk
Én annak a híve vagyok hogy ha valakinek már hosszú haja van azt különösen kell gondozni nekem is arc alá ér de én mosom mindig sose zsíros
Mondtam neki h mosd meg a hajad, adok a samponomból azt mondta nem mert másfélét használ és hogy ne szóljak bele kis görcs, utána megfenyegettem hogy fogsz te még itt aludni és majd az ollóval megmutatom hogy kell bánni
Majdnem megvert, nektek is szemet szúrna a zsíros haj? Szóvá tennétek?
Különben ápolt most is a bocskai öltözékét vette fel nem is hagyományos öltönyt
19/F
Páromnak éveken keresztül volt hátközépig érő haja. de MINDIG ápolt volt és sosem volt zsíros. Olyan haja volt, hogy bárki megirigyelhette volna...:)
Mára már levágatta a hatásomra, szólta, hogy ideje "komolyodni"...de egy fél éve forma ismét növeli és már megint kezdett hosszú lenni. Zsírosnak meg sosem zsíros, esetleg ha otthon vagyunk és napokig nem megyünk sehova. De akkor se vészes és ha a lábát az ajtón kiteszi megmossa. Szerintem alap.
Hosszú zsíros hajnál nincs ocsmányabb...
Hát nézd, én nem tenném szóvá. Igazából,nem sok közöd van hozzá, hogy hányszor és mikor mossa a haját. Ő sem szólhat bele a te dolgaid, pl levágtad e a körmöd, befújtad e magad dezodorral stb.
Persze, nagyon zavaró tud lenni egy ápolatlan ember, egy ápolatlan haj, de nem szólhatsz, pláne nem így, hogy "moss már hajat" utána pedig befenyegeted.
Egyébként, nem hozzád megy, hanem a tesódhoz...Ha tesódat nem zavarja, akkor te se szólj bele.
Max annyit tudok javasolni, hogy beszélj a tesóddal, hogy esetleg említse meg a barátjának a hajmosást.
Viszont kb így szólni, mint ahogy te tetted, nem túl intelligens dolog.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!