Hogy háláljam meg egy olyan embernek, akit nem is ismerek igazán?
Az van, hogy kiserült, hogy ma van a névnapom. És az az ember köszöntött fel egyedül, akit jóformán nem is ismerek. (így derült ki, hogy névnapom van).
Nem tudom hogy háláljam majd meg neki. Mert meglepett, hogy felköszöntöttek, vagy inkább az, hogy ismerőseim nem, de ő egyedül igen, akivel életemben 3 szót ha váltottam.
Ti ilyen esetben mit tennétek?
Mi az, hogy kiderült, hogy ma van a névnapod? Te magad sem tudtad, hogy mikor van? Nem értem, bocsi.
Vagy különleges neved van, ami nem szerepel a naptárban? Mert akkor pont ezért nem köszöntöttek fel az ismerőseid, mert ők sem tudták, hogy mikor van.
Nekem se jut eszembe hogy névnapom van mig fel nem köszönt valaki, simán elfelejtem.
Úgy háláld meg, hogy számon tartod az övét.
Nincs különleges nevem, a naptár is kiírta, hogy Renáta van. És nem is azon van a lényeg, hogy senkinek nem jutott eszébe... Inkább az, hogy olyan ember emlékszik erre (amire én magam sem), akivel nem is ismerjük úgy egymást.
De felköszönteni nem tudom viszont, mert addigra már egyáltalán nem fogunk találkozni, mert végzek a sulival. Ő pedig adott nekem ajándékot is.
Lány? Ezzel most megleptél.
Alig ismered és odament felköszönteni a suliban... ajándékkal? Hmm...
Kiszálltam a témából, mert a véleményem túl szélsőséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!