Névnap: nem logikusabb akkor tartani, mikor a legtöbb embernek eszébe jut?
A problem a következő: annak idején belém verték, hogy májusban van a névnapom, viszont amióta az eszemet tudom, családon kívül mindenki szeptemberben köszönt fel, mivel akkor is van egy. Mi lenne erre a jó megoldás?
Kétszer egy évben nem akarom tartani, de lehet, hogy mégis az lenne a célszerűbb? Egyszer a saládnak, egyszer a barátoknak? Hasonló problémával küszködő emberek véleményét várom :$
téged legalább felköszöntenek
az én drágalátos családom ( nem a szüleim)
hanem a férjemé, például rendszeresen elfelejti a névnapomat sőt a szülinapomat is,de ha az övéké van akkor az sosincs elfelejtve egyik se érdekes..
Anikó vagyok , baromi nehéz lehet megjegyezni a
Július 26-át. (Anna,Anikó)
hasonló szituációba keveredtem már én is
a családom júliusi dátumon ünnepli a névnapomat, de van ugyanaz a névnap augusztusban is - ez a népszerűbb, és néhányan felköszöntöttek már akkor is
illedelmesen megköszöntem, és hozzátettem, hogy én nem ezen a dátumon ünneplem - ennyiből állt megoldani a 'problémát'
2x ünnepelni szerintem h.ülyeség
Ne haragudj, de úgy baromság az egész, ahogy van. Mit kell egy névnapon "tartani"? Mondják, hogy boldog nevednapját és cső. Nem akkora eresztés, rajtad kívül több ezer embert hívnak még ugyanígy, tizedannyira se érdekes, mint a születésnap. A nevedet anyádéktól kaptad és itt vége a dalnak, a születés meg azért komolyabb téma.
De komolyan ez legyen a legnagyobb bajod az életben. Arra nem vagy képes, hogy akis havrjaidnak megmondd, figyu, nem most tartom? Az agyam elszáll az ennyire életképtelen emberektől...
köszi a lepontozást,
aki lepontozott annak tuti sose felejtették el az ünnepeit!
köszi !!
(második)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!