Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselnétek ha a párotok...

Hogy viselnétek ha a párotok elvesztené egy végtagját plasztikai mütét szövődményeként? Haragudnatok? Mellette maradnatok? Nem is tudtatok a mütetről titokban csinalta

Figyelt kérdés
Azert titokban hogy ne kelljen a ferjnek mutogatni a vastag combjat stb amit probalt elrejteni ruhakkal hangulatfnnyel stb, es hogy ne azt lássa belőle elsőre vagy értitek ezért nem mondta el.pont azért mert tetszeni akart.
2012. okt. 6. 14:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

na meg...attól, hogy hangulatfény, ilyenolyan ruha...szted a párod nem tudja pontosan, hogy mekkora a combod? arról nem beszélve, hogy ezt eltitkolni, ha együtt éltek képtelenség....van lábadozási idő...az elején meg aztán olyan csunya, hogy nem igaz...szépen lassan gyógyul stb...esetleg fájdalmaid is lehetnek, bár ezt nem tudom...szerintem hülyeség is lenne probálkoznod azzal, hogy eltitkolod...mond el a problémád inkább neki...

24L

2012. nov. 5. 08:33
 12/14 sippara ***** válasza:
72%
Az az egészben a legdurvább, hogy eszedbe sem jut sportolni.......... Komolyan inkább elveszítenél egy végtagot, mint hogy mozognod kelljen?
2012. dec. 7. 15:20
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Ettől a kérdéstől is hányingerem lett valamiért. Ez normális?
2012. dec. 9. 21:52
 14/14 anonim ***** válasza:
48%

1 szerintem nem tudjuk, hogy sportol-e, akar-e sportolni, tud-e

2 mindennek van szövődménye

egy "sima" altatásnak, gerinc-injekciónak is

egy ismerősömnek 10 éve eszi szép lassan egy húsevő baci az orrát, nem tudják megállítani.

2013. márc. 14. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!