Eladhatom-e az extől kapott ékszereket?
Bárkitől kaptál ajándékot, az a TIÉD!
Utána azt teszel vele, amit akarsz, semmi köze hozzá az ajándékozónak. (Ajándékot nem illik visszakérni, ha eddig nem kérte, akkor már ezután sem fogja.)
Nyugodtan eladhatod! :D
A zálogházak mindenfélét hajlandók bevenni, legfeljebb potom pénzt fizetnek érte (még az értékes aranytárgyakra is a legkevesebbet igyekszik fizetni).
Sajnos, nekem az a tapasztalatom, hogy mikor eladná az ember az ékszereit, akkor közel sem kapod meg azt az összeget érte, amennyit valójában ér...
A Vaterán sokan árulnak ékszereket, megpróbálhatod, de ott a Vaterárak jutalékot kell fizetned az eladási ár után (azt hiszem 6%-ot?).
Persze, hogy eladhatod! Nem vagy koteles tartogatni, foleg, ha meg is vagy szorulva anyagilag.
En a jegygyurumet adtam el anno, abbol vettem a lanyomnak karacsonyi ajandekot, pedig meg akartam orizni neki, de igy jott ossze :(
Sajnos sehol nem adnak annyit amennyit er, nezz szet mindenutt, es meglatod, hol eri meg jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!