Annyira elegem van a párom hisztijéből! Minden férfi ilyen?
Egy kicsit meg van fázva,de sem orrfolyás,sem köhögés,sem tüsszentés semmi! Mióta hazaért a munkából folyamatosan azt hallgatom hogy ő milyen beteg,meg biztos lázas mert rázza a hideg. Megmértük 37,4. Mondtam neki hogy ebbe biztos nem fog belehalni,erre felkapta a vizet!
Annyira eljátszotta a hattyú halálát hogy még fürödni sem akart,mondván hogy fáj mindene. Én meg mikor mondtam hogy legalább a lábát mossa meg mert irtó büdös,még ő áll nekem hogy "mennyire" együtt érző vagyok.
Nyugi :)
Biztos a fáradtságod is közre játszik hogy ezen ennyire felhördültél :)
Mosolyogj rajta egyet, és kész :)
Annyira beteg volt tegnap ha ma már dolgozni is elment! Nem volt semmi baja,még "lázat" is mértünk 36,8! Ez is életveszélyes!!!
Sokan nem értették a lényeget! Én elhiszem hogy szarul van,sőt tudom hogy én jobban bírok akár egy náthát is. Főztem neki teát,akartam neki gyógyszert adni de ő nem volt hajlandó bevenni.
Az akasztott ki mikor szépen megkértem hogy legalább a lábát mossa meg mert irtó büdös
folyt
És ő előadta hogy haldoklik,meg fél percenként ugráltatott ezért -azért,egy pohár vizet nem bírt felemelni!:(
Érdekes gyógyszer nélkül jobban lett reggelre,pedig semmi extrát nem csinált!
Aki egy náthától ennyire kivan azt tarkón kéne lőni.
Ha az én párom ennyit rinyálna egy nátha miatt, esküszöm, hogy ott hagynám.
De vazze... tegnapi "hisztitől" kiakadni, és még a neten is az igazadat fürkészni, az is megér egy misét ;)
Gratulálok a másfél évesedhez, de ő egy gyerek, írj már róla több tisztelettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!