Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira elegem van a párom...

Annyira elegem van a párom hisztijéből! Minden férfi ilyen?

Figyelt kérdés

Egy kicsit meg van fázva,de sem orrfolyás,sem köhögés,sem tüsszentés semmi! Mióta hazaért a munkából folyamatosan azt hallgatom hogy ő milyen beteg,meg biztos lázas mert rázza a hideg. Megmértük 37,4. Mondtam neki hogy ebbe biztos nem fog belehalni,erre felkapta a vizet!

Annyira eljátszotta a hattyú halálát hogy még fürödni sem akart,mondván hogy fáj mindene. Én meg mikor mondtam hogy legalább a lábát mossa meg mert irtó büdös,még ő áll nekem hogy "mennyire" együtt érző vagyok.

2012. okt. 5. 22:00
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
82%

Nyugi :)

Biztos a fáradtságod is közre játszik hogy ezen ennyire felhördültél :)

Mosolyogj rajta egyet, és kész :)

2012. okt. 6. 12:12
 42/54 A kérdező kommentje:

Annyira beteg volt tegnap ha ma már dolgozni is elment! Nem volt semmi baja,még "lázat" is mértünk 36,8! Ez is életveszélyes!!!

Sokan nem értették a lényeget! Én elhiszem hogy szarul van,sőt tudom hogy én jobban bírok akár egy náthát is. Főztem neki teát,akartam neki gyógyszert adni de ő nem volt hajlandó bevenni.

Az akasztott ki mikor szépen megkértem hogy legalább a lábát mossa meg mert irtó büdös

2012. okt. 6. 12:23
 43/54 A kérdező kommentje:

folyt

És ő előadta hogy haldoklik,meg fél percenként ugráltatott ezért -azért,egy pohár vizet nem bírt felemelni!:(

Érdekes gyógyszer nélkül jobban lett reggelre,pedig semmi extrát nem csinált!

2012. okt. 6. 12:25
 44/54 anonim ***** válasza:
83%
szeresd o a masik gyereked ilyenek neha en nevetek rajta ha halal komolyan bejelenti o meg fog halni ettol az oszi nathatol mikozben kicsi lanyunk ugyanugy nathas es jatszik mellette.Ilyenkor megsimogatom a hulye fejet es sajnalom hangossan szegeny halalos beteg embert kap egy finom teat es beteszek nekik egy meset hagy nezzek kozossen ettol jobban lesznek.
2012. okt. 6. 13:13
 45/54 anonim ***** válasza:
27%

Aki egy náthától ennyire kivan azt tarkón kéne lőni.

Ha az én párom ennyit rinyálna egy nátha miatt, esküszöm, hogy ott hagynám.

2012. okt. 6. 13:16
 46/54 anonim ***** válasza:
67%
45 igazi szerelem lehet a tietek ha egy hiszti miatt othagynad gratula es ha te beteg lennel???
2012. okt. 6. 13:37
 47/54 A kérdező kommentje:
Na ez az!!! Fordított helyzetben is ezek lennének a válaszok? Akkor szerintem megint a férfit sajnálnák hogy szegény egész nap otthon van a gyerekkel milyen remek ember,bezzeg a nő egy kis hőemelkedéssel meg van halva!
2012. okt. 6. 14:10
 48/54 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem fordított helyzet nem létezik. Mert a nők nem hagyják el magukat egy nátha miatt. Ha egy nő elhagyja magát, akkor ott már valami nagyon komoly betegség van.
2012. okt. 6. 14:32
 49/54 anonim ***** válasza:
76%
Nézd Kérdező, férfiként én is békében tűröm a sorsomat piros betűs napokon, pedig akkor meg a zasszony a nem piskóta, görcsök, idegbaj, etc - tudod a "jóban és rosszban" az ezt is magában foglalja.... Pedig abból nagyságrenddel több van egy évben, mint ahányszor én náthás vagyok... és hát valamiért mégis éjjel 3-kor átkutatom a szekrényt 1 szem görcsoldóért, és nem arcot nyitok, hogy "erre gondolhattál volna előbb is"... a párom az büdös lábbal is a párom...
2012. okt. 6. 14:44
 50/54 anonim ***** válasza:
67%

De vazze... tegnapi "hisztitől" kiakadni, és még a neten is az igazadat fürkészni, az is megér egy misét ;)

Gratulálok a másfél évesedhez, de ő egy gyerek, írj már róla több tisztelettel!

2012. okt. 6. 14:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!