Annyira elegem van a párom hisztijéből! Minden férfi ilyen?
Egy kicsit meg van fázva,de sem orrfolyás,sem köhögés,sem tüsszentés semmi! Mióta hazaért a munkából folyamatosan azt hallgatom hogy ő milyen beteg,meg biztos lázas mert rázza a hideg. Megmértük 37,4. Mondtam neki hogy ebbe biztos nem fog belehalni,erre felkapta a vizet!
Annyira eljátszotta a hattyú halálát hogy még fürödni sem akart,mondván hogy fáj mindene. Én meg mikor mondtam hogy legalább a lábát mossa meg mert irtó büdös,még ő áll nekem hogy "mennyire" együtt érző vagyok.
Nekem a múltkor csak hőemelkedésem volt, 2 tized fokkal több, mint a párodnak, de én is olyan rosszul voltam, hogy mozdulni sem bírtam. Csak feküdtem az ágyban.
Szóval én azóta megértem, ha valakit ennyire kikészít egy kis hőemelkedés + megfázás.
Pedig én nő vagyok.
De azért erőt vehetne magán, hogy ne bűzölögjön, ez igaz.
Nagyon sok férfi ilyen, pl. apám is. Mondjuk nagy ritkán beteg, de akkor mint aki halálán van.
Párom mondjuk nem ilyen, de hála Istennek nem is volt beteg, mióta együtt vagyunk egy kisebb megfázást leszámítva, de akkor sem kényeskedett. :)
Kedves 19-es erre inkább nem reagálnék,de tudod hogy én hányszor voltam egész nap lázasan(nem hőemelkedés) egyedül a gyerekkel??? Vagy olyankor mikor fájt a fogam?! De túléltem,és nem jajgattam senkinek!
De az hogy valaki hőemelkedéssel annyira rosszul hogy egy pohár vizet nem bír felemelni azt nem veszem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!