Nagyon gáznak tartod ezt?
Már két hónapos a sógornőmék kisbabája, de még nem voltam meglátogatni őket. Már együtt élünk a párommal régóta, komoly a kapcsolat. Terveztük, hogy majd megyünk a párommal, viszünk ajándékot is, amit ilyenkor illik, de elmaradt.
Párom a szüleinél járt, és az apja elvitte a nővéréhez, mikor még a kórházban volt, ugyanez még 2x megtörtént azóta, szintén ilyen spontán, én épp nem voltam náluk. Így esély sem volt készülni.
Nagyon gáz ez így, ugye? Most már ciki lenne bármit is vinni, vagy nem? Iszonyat bunkó vagyok, hogy még nem voltam látogatóba?
Mondjuk mentségemre szóljon, hogy állandóan kórházba járkálok, náthás is voltam hetekig.
Korábban milyen volt a kapcsolatotok? Milyen gyakran találkoztatok?
Ha szoros, akkor gondolom úgy érzi hogy a baba miatt már nem fontos neked, nektek. Ha eddig találkoztatok, mondjuk 2 hetente, akkor most miért nem?
Sógornő lehet a kérdező párjának a húga vagy nővére is..
Én tudom hogy annak idején a sógornőmmel elég jó kapcsolat volt. Amikor a lányom megszületett 8 hónapig el sem jöttek. Nekem fájt, mert úgy éreztem, hogy nem érdekli a kis unokahúga. haragudtam is rá, ezért megfogadtam hogyha neki is megszületik a babája (terhes volt) én is várni fogok 8 hónapig. Amikor megszületett a lánya neki is, hívott, hogy menjünk babanézőbe. Amikor baba partit csinált azért nem mentünk mert az akkor 1 éves lányom bárányhimlős lett. Később meg mindig találtam okot miért nem tudunk menni. Így el is távolodtunk egymástól.
Azóta eltelt 19 év, és a válóperem óta nem is találkoztunk. (ennek már 10 éve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!