Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakított egy SMS miatt. Nem...

Szakított egy SMS miatt. Nem értem?

Figyelt kérdés
Találkoztam a barátommal, meglátott egy sms-t, amit én le sem olvastam, a kollágám írt, hogy szép vagyok, nem mer velem kikezdeni. Ennyi. És ezért....Nem biztattam semmire, hogy ilyen írjon, hónapokkal ezelőtt próbálkozott volna, de mondtam, hogy semmi értelme. Most meg írt egy ilyet. Nem is szoktunk beszélni.És ezért a barárom szakított, mert szerinte nem ír valaki ilyet ok nélkül. Tényleg nem tehetek róla!! Egy ilyen miatt legyen vége? Még nekem kellene megyarázkodni?
2012. okt. 5. 10:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%
Az ex akkor lett volna korrekt, ha az eleve fennálló bizalmatlanságát nevezi meg szakítóoknak, nem pedig vár, majd belekapaszkodik egy átlátszó ürügybe, mint ez az sms.
2012. okt. 5. 11:39
 22/25 anonim ***** válasza:
74%

"Csak egy hülye fogja lerombolni a várát, ha valaki elkezdi megostromolni a várfalat."

Ez nagyon tetszett, 16-os!! ))

2012. okt. 5. 11:50
 23/25 anonim ***** válasza:
64%

Köszönöm! :)

Akkor van baj, ha a várúr vagy a várúrnő leereszti a felvonóhidat az ostromlónak.

2012. okt. 5. 12:12
 24/25 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem is le akart koptatni.

Ezt még úgy meg is értem, hogy nem akar elvált nőt, nekem se kéne elvált ember, még akkor sem, ha én lennék elvált, de aki ezt képtelen a másik szemébe mondani, arról megvan a véleményem.

2012. okt. 5. 13:30
 25/25 anonim ***** válasza:

Ha egy SMS miatt szakított, akkor az már régen benne volt a levegőben, csak ürügy kellett a szakításra. Ez az ürügy volt az sms.

Hagyd ezt a fazont a francba, nem ér annyit, hogy rágd magad miatta! gyászoild meg a kapcsolatot és utána keress egy jobbat, olyat, aki megérdemel téged.

2012. okt. 5. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!