Szakított egy SMS miatt. Nem értem?
Hát érdekes nekem meg írt pl az exem. És semmi oka nem volt rá mert akkor már kb egy éve nem látott és nem is beszéltem vele. Nem is válaszoltam. Megmutattam a páromnak aki egy kicsit aggódott h elhagyom de megnyugtattam h soha. De nem féltékenykedett. Munkahelyemen is hiába koptattam le 1-2 pasit, nem fogták fel és ugyan úgy próbálkoztak.
Nem te vagy a hibás kérdező. Hibás akkor lennél ha a kimenő üzenetek közt talál ilyet h te flörtölsz vele, de nem így volt. És igenis írhat oknélkül ilyet valaki. Azzól h a "kedves" válaszolókkal még nem volt ilyen Baromi gyerekes ez a pasi. Inkább örülj h lelépett. A következő az lett volna h elhagy mert valaki rádnézett? Mert ez kb ilyen.
Ne is foglalkozz a bunkókkal. Nem tudnak ezek semmit csak köpködni.
Én megértelek és a helyedben nem foglalkoznék többet ezzel a pasassal. Ha valami van v meguntad ezeket a bunkókat akkor írj privit és beszélhetünk
Azért annyira hmmm... fura, azaz... jaj, nem írom milyen életek vannak. Emberek SMS-eken összevesznek. Mennyi intellektus kell ehhez, egy juhászbojtáré? Belegondolok, pl. tegnap vagy húsz nő írt a Facebook-on mindenféle hízelgő, kedveskedő megjegyzést a fényképemhez, amit tegnap feltettem. A feleségem számára idegen nők. És akkor most naponta nyolcszor el kellene válnunk?? ))) De tényleg ez a hü... azaz hü de érdekes emberek országa?
Aki SMS-t kap, az rbanc? Ez már a vég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!