Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakított egy SMS miatt. Nem...

Szakított egy SMS miatt. Nem értem?

Figyelt kérdés
Találkoztam a barátommal, meglátott egy sms-t, amit én le sem olvastam, a kollágám írt, hogy szép vagyok, nem mer velem kikezdeni. Ennyi. És ezért....Nem biztattam semmire, hogy ilyen írjon, hónapokkal ezelőtt próbálkozott volna, de mondtam, hogy semmi értelme. Most meg írt egy ilyet. Nem is szoktunk beszélni.És ezért a barárom szakított, mert szerinte nem ír valaki ilyet ok nélkül. Tényleg nem tehetek róla!! Egy ilyen miatt legyen vége? Még nekem kellene megyarázkodni?
2012. okt. 5. 10:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
43%
Miért, ki magyarázza meg szerencsétlen fiúnak? Attól, hogy nem te tehetsz róla, ugyanúgy megölte a bizalmat, vele együtt a kapcsolatot.
2012. okt. 5. 10:27
 2/25 anonim ***** válasza:
74%
a pasid már rég le akart koptatni,most találtrá okot. hagyd a fenébe! egy normális kapcsolatban ez nem lehet szakítóok!
2012. okt. 5. 10:31
 3/25 anonim ***** válasza:
81%
Telódba kotorászott? Akkor jobb ha ment magától.
2012. okt. 5. 10:33
 4/25 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy nincs, nem is volt semmi, de nem hiszi, könyörögnöm úgy érzem nem kell. Lehet, hogy okot keresett. Felnőttek vagyunk én is ő is válófélben. Úgy éreztem mi már együtt maradunk örökre.Gyerekes dolognak tartom. Biztos nekem is rosszul esne, de ez nem ok a szaításra.
2012. okt. 5. 10:38
 5/25 anonim ***** válasza:
91%
Aki ezért szakít, egy kalap szárított bölényszrt se ér. Na sajnáld! Örülj neki!
2012. okt. 5. 10:57
 6/25 anonim ***** válasza:
86%
Menni akart, talált kapaszkodót, ennyi. Majd találsz normálisat is.
2012. okt. 5. 10:57
 7/25 anonim ***** válasza:
83%

Hát érdekes nekem meg írt pl az exem. És semmi oka nem volt rá mert akkor már kb egy éve nem látott és nem is beszéltem vele. Nem is válaszoltam. Megmutattam a páromnak aki egy kicsit aggódott h elhagyom de megnyugtattam h soha. De nem féltékenykedett. Munkahelyemen is hiába koptattam le 1-2 pasit, nem fogták fel és ugyan úgy próbálkoztak.

Nem te vagy a hibás kérdező. Hibás akkor lennél ha a kimenő üzenetek közt talál ilyet h te flörtölsz vele, de nem így volt. És igenis írhat oknélkül ilyet valaki. Azzól h a "kedves" válaszolókkal még nem volt ilyen Baromi gyerekes ez a pasi. Inkább örülj h lelépett. A következő az lett volna h elhagy mert valaki rádnézett? Mert ez kb ilyen.

2012. okt. 5. 11:01
 8/25 A kérdező kommentje:
Tényleg nem adtam okot annak az embernek. Nem írnék ide, ha úgy érezném bármit is tettem. Egy úgymond idegen ember miatt, akihez semmi közöm, vége lett a kapcsolatomnak. Nekem ez a felfoghatalan. Ha tényleg adtam volna visszajelzést. De nem. Ez olyan hihetetlen?
2012. okt. 5. 11:03
 9/25 anonim ***** válasza:
65%

Ne is foglalkozz a bunkókkal. Nem tudnak ezek semmit csak köpködni.

Én megértelek és a helyedben nem foglalkoznék többet ezzel a pasassal. Ha valami van v meguntad ezeket a bunkókat akkor írj privit és beszélhetünk

2012. okt. 5. 11:06
 10/25 anonim ***** válasza:
86%

Azért annyira hmmm... fura, azaz... jaj, nem írom milyen életek vannak. Emberek SMS-eken összevesznek. Mennyi intellektus kell ehhez, egy juhászbojtáré? Belegondolok, pl. tegnap vagy húsz nő írt a Facebook-on mindenféle hízelgő, kedveskedő megjegyzést a fényképemhez, amit tegnap feltettem. A feleségem számára idegen nők. És akkor most naponta nyolcszor el kellene válnunk?? ))) De tényleg ez a hü... azaz hü de érdekes emberek országa?

Aki SMS-t kap, az rbanc? Ez már a vég...

2012. okt. 5. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!