Szakított egy SMS miatt. Nem értem?
egyszer buliztunk a párommal...aki amugy nem bizott bennem...a lényeg a lényeg, hogy másnap veszekedtünk és hogy mutassam az egyik közösségi portálos üzeneteimet...hát mondom tessék, megnézheted...nincs mit takargatnom...erre olvassa, hogy de szép vagyok, gyönyörü, a barátom büszke lehet rám stbstb...és h ez mi? hát mondom honnan tudjam?nem is láttam még....a dj irta ezt, ugy, hogy csak buliztam az akkori barátommal ergo egyértelmü, hogy semmit nem tettem azért, hogy ilyen üzenetet kapjak...nem kell ahhoz k*rvásan viselkedni, hogy valakinek tetszedjen az ember...sőt..számtalan példa van arra, hogy néha nehéz egy-egy pasit lekoptatni....volt, hogy csunya szóval se ment...hiába küldtem el határozottan a jó fenébe...
ha szakitott veled kérdező, igy járt...komolyan jobb is hogy igy lett....valszeg már menni akart...ez csak egy ocska indok volt....
24l
Csak egy hülye fogja lerombolni a várát, ha valaki elkezdi megostromolni a várfalat.
Vagy aki már amúgy is le akarta rombolni...
"17. Olvasd tovább és rájössz h már 1szer lekoptatta a srácot."
Ezzel viszont az a gond, hogy ezt a - már - ex nem tudhatja. Ő abból ítél, amit lát. Gondolom, nem akart később nagyobb pofáraesést. Egy válás közepén kétlem, hogy azt hiányzik neki, hogy a jelenlegi barátnője megcsalja. Az igazságot pedig nem tudhatja, gondolom, magát akarta kímélni a "hülye tuskó". Itt senki nem lát bele a férfi fejébe, csak megy a lehülyézés állandóan. Fogalmatok sincs arról, hogy miért ezt a reakciót vátotta ki a férfiból az eset, de azért ítélkezni marhára tud mindenki. Megingott a bizalma, akkor is, ha a kérdező nem adott okot rá. Van ilyen. Szomorú eset, de nem példátlan. A férfi korrekt volt a maga módján: nem balhézott, nem dühöngött, inkább szakított, mint folytatott egy bizalom nélküli kapcsolatot.
(Igen, természetesen én is legalább olyan defektes vagyok, mint ez a paranoid f.szkalap, szemét ex.)
Tényleg ennyire nem bíztok a párotokban hogy egy sms miatt szakítanátok? Akkor miért vagytok vele?
Kérdező: vagy ár rég szakítani akart és ez lett az ürügy, vagy tényleg nem hisz neked, nem bízik benned. Egyik esetben sem kell bánkódnod mert megszabadultál egy majomtól hidd el lesz jobb...ennél aki tisztel...
Érdekes mellesleg nem hallottatok még a bekavarásról? PL: egy csaj a hónapban elkezdte terjeszteni rólam hogy 4 éven keresztül csaltam a férjem nem történt meg még a flört sem és képzeljétek nem válás lett a vége még csak meg sem kellett beszélnünk mert tudta hogy nem igaz....ez a kapcsolat!!
ez hülyeség! ezért szakítani!és mi az h biztos adott rá okot! nekem anno azt monda egy kolléganőm,h jó gyorsan rápattantál x-re,nehogy más kaparinthassa meg! azt sme tudtam h tetszik neki! most akkor váltam volna el a férjemtől mert h biztos oka volt ezt mondani a csajnak? ja és én meg volt h a nős főnökömtől kaptam sms-t h ha nem lenne nős,biztosan udvarolna.. leesett az állam,mert munkaügyön kívül sose beszélgettem vele,és lotyós sem vagyok.
kérdező: ez a pasi idióta. nekem már az is gáz h megnézi a telefonodat. én 7 éve vagyok a férjemmel,sosem néztem a telefonját,nem hallgatom h kivel mit beszél stb..
örülj h megszabadultál tőle!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!