Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férj durvább lesz a...

Ha egy férj durvább lesz a szexben, az mit jelent?

Figyelt kérdés
A férjemet 6 éve ismerem, eddig mindig nagyon gyengéd volt, de az utóbbi pár hónapban észrevettem, hogy kissé durva. Nem ezt szoktam meg tőle és mikor beszéltem vele erről, akkor mondta, hogy szerinte ez nincs így, pedig a mozdulatai, meg ahogy megfog, gyakran megszorít. Jelenthet ez valamit, más tapasztalt már ilyet a saját férjénél, hogy egyszer csak az együttlétek alatt megváltozik a viselkedése?
2012. okt. 4. 15:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

Hát, kell a változatosság... Én néha nőként igénylem a durvább szexet, máskor meg a gyengédséget.

De mi ezt szoktuk tisztázni a barátommal, hogy ki mikor mire vágyik...

2012. okt. 4. 15:47
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Mi lenne, ha tőle kérdeznéd meg? Nem bántásból, de ez a legjobb módszer. Ha egyetemi tanár, nyilván tud kommunikáció útján problémákat megoldani.
2012. okt. 4. 16:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Alon Gratch-nek van erről egy könyve: Ha a férfi beszélni tudna. 30 éves praxisa tapasztalatából levont néhány sablont, milyen szexuális jel mit jelent a férfi lelkében. Mindig a nem szexuális életében történt változásokra utal, amikor változik a szexuális magatartás.

Szerintem agresszió gyűlt fel benne. És ez tudattalan, hiszen nem tud beszámolni az eredetéről, sőt nem is észleli.

Kerülhetett stresszesebb élethelyzetbe, megalázó szitukba, stb.

2012. okt. 4. 16:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
... még az is lehet, hogy a merevedése nem annyira biztos, mint megszokta, és erősebb ingerekre van szüksége. Gyakran folyamodnak a férfiak tudattalanul ilyen kompenzációkhoz, hogy elkerüljék a szembesülést avval, hogy valamilyen szexuális jellegű problémájuk lehet.
2012. okt. 4. 16:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a gyerek téma frusztrálja ennyire? Talán a férfiúji büszkeségén esik csorba, hogy nem "tud gyereket csinálni"... Tudod, a pasik hajlamosak így érezni...
2012. okt. 4. 16:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem 2 év után a párom lett durvább. Engem is megszorított, de volt hogy nekinyomott a falhoz, vagy pl. elkapott a konyhában, mikor főztem, tehát semmi kedvem se volt hozzá, de csak erőlködött, és jól összevesztünk. Mi megbeszéltük ezt, és arra jutottunk, hogy nagy a nyomás a munkahelyén. Reggelente eljár futni, így kicsit nyugodtabb, és már nem bánik velem durván.
2012. okt. 4. 18:10
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy beleunt a 6 éven át tartó gyengéd szexbe és egy kis változatosságra vágyik. Vagy lelki okai vannak. Én irigyellek egy picit, örülnék, ha az én párom is ilyen irányba változna, és néha nekinyomna a falnak, vagy csak elkapna főzés közben, nem pedig 0-ra csökkenne a havi szeretkezéseink száma... :(
2012. okt. 4. 20:43
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Most, hogy így mondtad a gyerektémát, tényleg az lehet a háttérben, hogy stresszeli, hogy nem tudja összehozni a gyereket... Ez nagy csapás egy férfi büszkeségére.
2012. okt. 5. 02:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Most, hogy ezt így olvasom (az utolsót), ugrott be, hogy talán több energiát akar beletenni a gyermeknemzésbe, hogy sikerüljön már.:) Nem logikus dolog, de ha pl. nem tudunk egy szöget beverni a falba, mert nem megy be, akkor ösztönösen erősebben ütjük...:)
2012. okt. 5. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!