Baranka kérdése:

Férfi az ilyen?

Figyelt kérdés
Apuka rokkantnyugdíjas ez végett csak 4 órában dolgozhat. Valamint emelt szintű családi pótlékot kap. Dolgozott egy helyen ahol napi 10 órát kellett melóznia napi 4000 forintért. Anyuka gyesen van a picit egy év körüli gyerekükkel. Megbeszélték, hogy apuka nevére átíratják a gyest és az anyuka fog dolgozni. Mert az apuka belefáradt abba, hogy kihasználták a munkahelyén ahol nem jelentették be. Ja ás az anyuka is örül, hogy mehet dolgozni (nincs hova visszamennie) és, hogy kimozdulhat otthonról.

2012. okt. 3. 20:12
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

Van bármi olyan a gyerek körüli teendőkben, amit pénisszel rendelkező ember nem tud elvégezni? Tudtommal nincs. Akkor miért ne csinálhatná az apuka?

Arról nem is beszélve, hogy az elmondásod alapján ezt a váltást mindketten akarják, így látják jónak. Na ez neked miért fáj? Miért lenne ettől bárki kevésbé férfi? Csak egy őstulok gondolkodik úgy, ahogy te.

2012. okt. 3. 23:36
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Bírom, hogy olyankor, amikor a Kérdező számára nem megfelelő válaszokat kap, elhallgat és nem reagál semmire:D Bezzeg, ha valalki beírna egy olyan kommentet, amiben ócsárolja az apukát, akkor rögtön lenne itt "kérdező kommentje":D Na mindegy.
2012. okt. 4. 08:51
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
A véleményemet már leírták jó sokan, nem ismétlek semmit. :) Kérdező, ki vagy te a történetben?
2012. okt. 4. 08:52
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek van ideje ilyeneken agyalni.

Én csak ezért vagyok rád irigy...

2012. okt. 4. 09:07
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
#33 - ha saccolhatok, szerintem Kérdező legsanszosabban a munkahelyére visszamenni szándékozó anyuka, aki így akarja meggyőzni a férjét, hogy nincs ebben semmi ciki, hogy feltett egy provokatív kérdést, és majd megmutatja neki az erre kapott válaszokat. Tudniillik a kérdés apró betűs szövege túlontúl tárgyszerű, olyan, amivel tökéletesen megindokolja a helyzetet, és gyökeresen szemben áll a provokatív nagybetűs címmel.
2012. okt. 4. 09:14
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
#35 erre már én is gondoltam :)
2012. okt. 4. 09:20
 37/47 A kérdező kommentje:
Egy korábbi válaszra szeretnék reagálni amiben a válaszoló az apuka lustaságát firtatta. Abban igaza van, hogy lusta pl: vidékre költöztek anyukának más dolga nem lett volna csak a gyerekkel foglalkozni. Apuka majd ellátja a jószágokat meg miegymás. Na ez is a az anyuka nyakába szakadt. Azt is unta, hogy neki kellett boltba járnia. Ha nem tudtok normális válaszolni akkor ne is válaszoljatok. Mert az nagyon megy, hogy engem ócsároljatok. de az nem megy érdekes módon, hogy válaszoljatok egy egyszerű kérdésre. A történetben a gyerek egyik keresztszülője vagyok ha tudni akarjátok.
2012. okt. 4. 09:42
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki válaszolt a kérdésedre...vagy így vagy úgy! Vedd már észre!! Igen, férfi az ilyen és ha nekik így jó, ráadásul az anyuka is ezt akarja is szivesen dolgozni is újra akkor te most mit problémázol ezen? Ők dolguk, így akarják semmi beleszólásod. Véleményed lehet, ez esetben én (és úgy vettem észre elég sokan ezen a véleményen vannak)nincs ezzel semmi baj ha a férfi marad otthon. Ez nem egy újszerű dolog és ha nekik így kényelmesebb hát csinálják! Szerintem semmi baj nincs ezzel!!
2012. okt. 4. 09:52
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

Igen, férfi az ilyen.

A mai világban már nem úgy megy, hogy a férfi dolga csak a pénzszerzés, és a nő otthon mindent ellát, a mai világban a megélhetés mindent felülírt és egy igazi férfi, ha tudja, hogy sz*r pénzzel kiszúrják a szemét, túllép az egóján és hagyja a feleségét dolgozni, mert többet is kereshetnek, és nem becsületből bejár, mert "én vagyok ám a kemény hím"...

Így megmarad az egészsége is a rokkantnyugdíjas férfinak, és mégis élhetőbben élnek, a kicsi se lesz egyedül, senki nem szenved semmiben hiányt...

2012. okt. 4. 10:43
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező (#3) "Számomra a férfinak lenne a kötelessége, feladata, hogy elássa a családot és nem az anyukának. Itt a probléma." - jól látod Kérdező, valóban ITT a probléma, már ebben a felfogásodban. Valójában a család összes munkaképes tagjának kötelessége és felelőssége a család ellátása - a család önfenntartó közösség - és a család belügye, hogy a tagjai feladatokat hogyan osztják el egymás között. Tágabb értelemben ebben még a gyerekek is benne vannak, ők nyilván nem pénzkereső tevékenységet fognak folytatni, de elvárható, hogy a koruknak megfelelő módon és mértékben részt vállaljanak a közös feladatokból.
2012. okt. 4. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!