Férfi az ilyen?
"Hanem azzal kéne törödnie, hogy ha kevés pénzért is de alkalmazzák valahol"
Miért is?
Ne haragudj kérdező, de mekkora bunkó vagy...
Mi az hogy férfi az ilyen?? Szerinted otthon lenni gyesen a gyerekkel, a háztartással az csupa móka és kacagás? Ha az anyuka jobban tudna keresni akkor tök jogos hogy ő dolgozik. Pláne ha szívesen csinálja!
Amúgy is... mégis mi közöd az ő dolgukhoz??
Nincs semmi baj evvel. A 4 órás meló és a támogatás nem tesz ki egy fizut. Lehet jobban is járnak.
Kérdező, az a baj, hogy álom világban élsz. Te nagyon kemény vagy. Majd ha rokkant leszel, akkor térjünk vissza a kérdéshez.
Micsoda egy no vagyok en is!! Hagytam a ferjemet itthon a gyerekkel, en meg visszamentem dolgozni. Fel is haborodok magamtol mindjart.
Szoval 2 evvel ezelott majusban szuletett a fiunk. Szules utan mar nem mentem vissza dolgozni, mert nyari szunet jott. Tanar vagyok. Ferjem is. De szeptembertol a ferjem maradt otthon gyed-en, mivel o csak oraado volt es nem volt allando statuszban. Igy jol jartunk anyagilag, idoileg, es mindenhogyan. Elitelendo? Szerintem nem.
kulonben meg teged mit erdekel masok elete. a magadeval torodj.
megj.: ha elmennel otthonrol eggyel kevesebb szajat kene etetni, azzal is segitenel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kérdező, ezt a kérdést is te nyitottad, itt a 7. válaszban azon panaszkodsz, hogy cselédnek érzed magad, mert te csinálod az egész házimunkát. A 12-esben amiatt panaszkodsz, hogy a férjed nem vigyáz eleget a gyerekre.
Itt most meg ugye azt írod, "számomra a férfinak lenne a kötelessége, feladata, hogy elássa a családot és nem az anyukának." Hát ebből azért eléggé következik, hogy a nő dolga pedig elvégezni a házimunkát és vigyázni a gyerekre, nemde?
Szóval téged idézve:
Nő az ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!