Baranka kérdése:

Férfi az ilyen?

Figyelt kérdés
Apuka rokkantnyugdíjas ez végett csak 4 órában dolgozhat. Valamint emelt szintű családi pótlékot kap. Dolgozott egy helyen ahol napi 10 órát kellett melóznia napi 4000 forintért. Anyuka gyesen van a picit egy év körüli gyerekükkel. Megbeszélték, hogy apuka nevére átíratják a gyest és az anyuka fog dolgozni. Mert az apuka belefáradt abba, hogy kihasználták a munkahelyén ahol nem jelentették be. Ja ás az anyuka is örül, hogy mehet dolgozni (nincs hova visszamennie) és, hogy kimozdulhat otthonról.

2012. okt. 3. 20:12
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

"Hanem azzal kéne törödnie, hogy ha kevés pénzért is de alkalmazzák valahol"

Miért is?

2012. okt. 3. 21:22
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, abszolút mértékben férfi, a világon semmi rosszat nem látok a kérdésedben leírt helyzetben. Le kellene végre pattanni azokról az idétlen sztereotipiákról, hogy a "férfi dolga" meg a "nő dolga", egy családban a munkamegosztás a legteljesebb mértékben belügy, és úgy osztják be a teendőket, ahogy éppen jónak látják.
2012. okt. 3. 21:28
 23/47 anonim ***** válasza:
94%

Ne haragudj kérdező, de mekkora bunkó vagy...

Mi az hogy férfi az ilyen?? Szerinted otthon lenni gyesen a gyerekkel, a háztartással az csupa móka és kacagás? Ha az anyuka jobban tudna keresni akkor tök jogos hogy ő dolgozik. Pláne ha szívesen csinálja!

Amúgy is... mégis mi közöd az ő dolgukhoz??

2012. okt. 3. 21:42
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Azon gondolkodom hogy a kérdező vajon egy hímsoviniszta férfi vagy egy teljesen idióta nő.
2012. okt. 3. 21:50
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi baj evvel. A 4 órás meló és a támogatás nem tesz ki egy fizut. Lehet jobban is járnak.

Kérdező, az a baj, hogy álom világban élsz. Te nagyon kemény vagy. Majd ha rokkant leszel, akkor térjünk vissza a kérdéshez.

2012. okt. 3. 22:03
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda egy no vagyok en is!! Hagytam a ferjemet itthon a gyerekkel, en meg visszamentem dolgozni. Fel is haborodok magamtol mindjart.

Szoval 2 evvel ezelott majusban szuletett a fiunk. Szules utan mar nem mentem vissza dolgozni, mert nyari szunet jott. Tanar vagyok. Ferjem is. De szeptembertol a ferjem maradt otthon gyed-en, mivel o csak oraado volt es nem volt allando statuszban. Igy jol jartunk anyagilag, idoileg, es mindenhogyan. Elitelendo? Szerintem nem.

2012. okt. 3. 22:13
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

kulonben meg teged mit erdekel masok elete. a magadeval torodj.

megj.: ha elmennel otthonrol eggyel kevesebb szajat kene etetni, azzal is segitenel.

2012. okt. 3. 22:22
 28/47 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Kérdező, ezt a kérdést is te nyitottad, itt a 7. válaszban azon panaszkodsz, hogy cselédnek érzed magad, mert te csinálod az egész házimunkát. A 12-esben amiatt panaszkodsz, hogy a férjed nem vigyáz eleget a gyerekre.

Itt most meg ugye azt írod, "számomra a férfinak lenne a kötelessége, feladata, hogy elássa a családot és nem az anyukának." Hát ebből azért eléggé következik, hogy a nő dolga pedig elvégezni a házimunkát és vigyázni a gyerekre, nemde?

Szóval téged idézve:

Nő az ilyen?

2012. okt. 3. 22:30
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
Jóreggelt,nem 1816-ban élünk,hanem 2012-ben.
2012. okt. 3. 23:02
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
És igen,ő férfi,mert nemcsak a szája jár,hanem tesz is a családjáért.
2012. okt. 3. 23:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!