Milyen férfimunka van egy egyszobás panelban?
Nem az fogja megoldani az alkoholproblémáit, ha még munka után nekiáll házimunkázni.
Egyébként meg nincs külön férfi és női házimunka, egy nő is tud izzót cserélni és egy férfi is tud porszívózni.
De azt megnézném, hogy a férjem milyen fejet vágna, ha én itthon vagyok, ő hazaesik fáradtan a munkából és meg kezébe nyomnám a porrongyot....
Azt szokták mondani, hogy férfi- és női munka az, amit férfi- vagy női nemi szervvel lehet csinálni. Azon kívül elméletileg mindkét nem képes ellátni bármilyen feladatot.
De ha hagyományos férfi munka érdekli, akkor abból nem sok van egy egyszobás panelban, hacsak nem megy tönkre mindig valami a lakásban.
Így kénytelen lesz beérni a "női munkákkal".
Szerintem ilyen kis dolgok lehetnek: néha kérd meg,
hogy nyissa ki a befőttesüveget (akkor is, ha amúgy ki tudnád nyitni);
hogy döntse meg/húzza el a mosógépet, hogy le tudd olvasni mögötte a vízórát
vegye le azt a dobozt onnan föntről, mert Te nem éred el,
...
biztos van még ilyesmi, bármi, ami fizikai munka "hagyományosan" férfimunka. Mostmár összefolytak a szerepek, de azért hidd el - páromon látom, hogy nagyon jól esik a férfinak 'megmenteni' a nőt.
Jót ir az utolsó.
Tedd félre a "lusta p.csa" érzést,és kérd meg dolgokra. Érezze magát hasznosnak otthon is.
Miért vagy otthon? akarsz dolgozni vagy beteg/terhes vagy?
Ha előbbi,akkor segitsen neked melót keresni,átirni az önéletrajzod,próbainterjúzni.
Tanuljatok nyelvet. (neten van fenn sok anyag,nem kerül semmibe)
nálunk mindketten dolgozunk, de gyakran megkérem, hogy vigye le a szemetet (mert azt utálom :) teregesse ki a mosott ruhát, ha épp úgy esik, h munkába menés előtt betettem, de már nem volt időm kivenni.
a sajár vackai körül ő porszívózik, mert nyafogni azt tudott régebben,, h miért van kosz a gépe körül, és meg a kezébe adtam a célszerszámot, hogy akkor innentől nem lesz kosz, mert te szépen kiganézod. :P nem kell hozzá diploma :P
bármelyik férfit meg lehet tanítani takarítani, persze csak ha vevő rá, és utána szívesen csinálja.
a párom pl ügyesebben süti a palacsintát mint én :D
"ha nagyon kemény munkáról van szó, és erő kell hozzá, akkor használjon férfit!" XD
http://www.youtube.com/watch?v=pMds0jTkEWU&feature=relmfu
8:00-tól nézd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!