Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek örülsz mostanság?

Minek örülsz mostanság?

Figyelt kérdés
Annyi sok panaszkodás van a mai világban, hogy az embereknek már idejük sem marad meglátni a jó dolgokat az életben :) Lehet az egy kedvenc dal, amit hallottál ma a rádióban, vagy bármi. Mi az, aminek mostanában örültél? :)
2012. okt. 3. 01:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Hát, nehéz, de a fogyókúrámnak, illetve nevezzük életmódváltásnak nagyon örülök, jól haladok, a betegségem sem jött még vissza, csak a megmaradt apróságok vannak (pikkelysömör), de sajnos nagyon sok rossz árnyalja, így nem könnyű, de próbálom szinten tartani magam.
2012. okt. 3. 15:02
 22/23 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon tetszik a kérdés :)

Én általában mindennek örülök, ami történik; ma például kiderült, hogy mitől betegeskedem évek óta minden télen, ami lehet, hogy furán hangzik, de boldogsággal tölt el, hogy legalább tudom kezelni ezentúl, és kevesebb panaszom lesz. Örülök annak, hogy a párkapcsolatomban egy nagy hullámvölgyön vagyunk túl, sok megbeszéléssel és kompromisszummal, örülök annak, hogy váratlanul egészen nagy összegű ösztöndíjat utaltak ki nekem (nem is számítottam rá, és munkanélküli szülők mellett a kevés pénz is nagy boldogság, hát még a "sok"), igazából sorolhatnám még órákig, de lényegében tényleg mindenben kezdem meglátni a szépet. :)

2012. okt. 3. 18:45
 23/23 anonim válasza:
Ma tudtam meg, hogy felvettek az egyetemre, nem kellett dolgoznom, és fizetést is kaptam.
2021. aug. 27. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!