Egy normális és/vagy átlagos ember leírná hogyan telik egy napja?
Figyelt kérdés
Mindegy hogy dolgozol, tanulsz vagy családot nevelsz.2012. okt. 2. 21:51
31/31 anonim válasza:
22 éves lány vagyok, utolsó évem van a suliból (szakma), a Párommal élek, aki dolgozik.
Reggel 6:15.kor kelünk, teát készítek, mosakodás, fogmosás, szendvicseket elteszem, a teát gyorsan megisszuk, és irány a busz. a 7:15-ös busszal megyünk. 8-tól suli általában délig, de most gyakorlaton vagyok, így 4-ig is vagyok pár napon.
Délután hazaérek, netezek egy kicsit, boltba megyek, megfőzök, mosogatok, rendet rakok, esetleg mosok. Megjön a párom, akkor ő netezik, én kicsit tévézek, aztán szendvicset gyártok, közös zuhany, és vagy egymásnak esünk, vagy alszunk. :D Nem szeretem a hétköznapokat, unalmasak, és túl lassan telnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!