Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy normális és/vagy átlagos...

Egy normális és/vagy átlagos ember leírná hogyan telik egy napja?

Figyelt kérdés
Mindegy hogy dolgozol, tanulsz vagy családot nevelsz.
2012. okt. 2. 21:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Fél hatkor kelek, kávézok, tisztálkodok, mosdóba megyek. Hatkor keltem az iskolást. Kivasalom az aznapi ruhát, reggelit készítek, amíg a gyerek eszik, az iskolatáskáját összepakolom. Megmosdatom a gyermeket (önállóan nem képes, sajnos nem egészséges). Felöltöztetem, megfésülöm, cipőjét kipucolom, elindítom apával az iskolába. Ha a kicsi felkel, reggelizik, pelenkacsere és öltözés. Délelőtt házimunka (mosogatás, rendrakás, takarítás, főzés, mosás-teregetés stb., mikor mire van szükség), közben valamikor tízórai, játszás (ha jó idő van, kimegyünk). Délben ebéd, utána altatás. Ha a kicsi rosszul aludt éjszaka, akkor van, hogy én is alszok egy kicsit, de általában inkább olvasok, internetezek, filmet nézek, rejtvényt fejtek. Fél öt körül a nagy apával hazajön, addigra a kicsi felkel, mindkettőnek uzsonnát készítek, esznek. Mosogatok, játszunk, sétálunk, a nagy kétszer egy héten fejlesztésre jár, öttől fél hétig, oda elviszem, hazahozom. Fél nyolc körül vacsora, a kicsi fürdik, majd a nagy, meseolvasás, a nagy elalszik kb. kilenckor, én fürdök. A kicsi 10-11 között alszik el, utána mi is lefekszünk. Péntek délután-este nagybevásárlás, hétköznap a kisebb dolgokat apa megveszi hazafelé jövet. Hétvégén majdnem ugyanez, csak délelőttönként még a házit megcsináljuk, (egyik nap matekot, másik nap magyart), meglátogatjuk a nagyszülőket délutánonként, vagy ott ebédelünk. Vasárnap este nagygenerál (hajmosás, körömvágás).
2012. okt. 4. 08:34
 22/31 anonim ***** válasza:
21 éves lány vagyok, tanulok. bejárok az óráimra, hol délelőtt, hol délután vannak, azon kívül tanulgatok, olvasok, a szakdogámat próbálom írni, házimunkát végzek, vagy lesz*rom a világot és elmegyek túrázni. esténként gyakorta iszunk a barátnéimmal (;
2012. okt. 8. 17:22
 23/31 anonim ***** válasza:
Én kicsit más ütemben élek:) 26 éves nő vagyok, Norvégiában élek, jelenleg újságot hordok éjszaka. Szóval egy napom: Reggel 5-re hazaérek a munkából, zuhany, kicsit netezek majd reggel 6 körül elalszom. 11-kor kelek mert egyre megyek norvég nyelvtanfolyamra. 11-12-ig eszek, felöltözök, kávézok elkészülök. Fél négyig tanfolyam, majd mikor hazaértem főzés, takarítás, tanulás (angol, norvég) esetleg dobolok kicsit, netezek. 9, 10 körül lefekszem kicsit, és 11-kor megint kelek. Éjjel fél egykor pedig elindulok dolgozni megint:)
2012. okt. 8. 17:51
 24/31 anonim ***** válasza:

24 éves lány vagyok, fél éve dolgozom.

Fél7kor kelek, 7 körül indulok dolgozni, 8tól fél5ig dolgozom. Heti kétszer 5től 6ig tornázom, egyébként meg munka után ha van erőm a barátaimmal találkozom.

Hazafele bevásárolok, aztán egy kis házimunka (de csak a legszükségesebb), olvasok, netezek, filmet nézek, este 9 körül fürdés, 10 körül megyek ágyba, és ha nagyon izgalmas a könyvem, akkor 11ig olvasok, de mivel nagyon nehezen kelek, ezért mostanában próbálok minél korábban feküdni. Persze bagoly vagyok.

Hétvégén legalább 9ig alszom, délelőttönként behozom a lemaradást itthon, takarítok, főzök, délután barátokkal találkozom, családot látogatok, néha este beülök valahova, de a nagy bulikból már kinőttem, szeretek éjfél körül mindig hazaérni :)

2012. okt. 8. 18:06
 25/31 anonim válasza:
Én munkát keresek. Mivel besegítek apámnak este 22:30kor megyek dolgozni, hazaérek 02:45 és 5óra közt. Aztán felkelek 10-11körül utána megnézem a netet, kajálok. Segítek az itthoni üzletünkben vvagy néemtezek. Este fürdés és minden kezdődik előlről..24f
2012. okt. 8. 18:48
 26/31 anonim ***** válasza:

38 éves nő vagyok férjjel, két nagy gyermekkel, mindannyian csak hétvégén jönnek haza.

Hétközben dolgozom, 6-kor kelek, 8-tól 16 óráig meló. 17-re hazaérek. Eszek, sétálok, heverészek a napon, olvasok, netezek, barátnőzök, telefonálok a családdal. Hétközben sosem csinálok semmi értelmeset és hasznosat:-) Illetve csütörtök este kitakarítom gyorsban a lakást. Hétvégén főzök, mosok, ami kell, de csak a szükséges mennyiségben, mert a legtöbb időt a családdal töltöm, kirándulással, sétával, filmezéssel, beszélgetéssel.

2012. okt. 8. 18:54
 27/31 anonim ***** válasza:
20 éves lány vagyok, szüleimmel élek. negyed 5 körül kelek, kávé, észhez térek, közben böngészgetek, fél 6-kor megy a buszom. 8-tól suli, kb 2-ig, mire onnan hazaérek, 4-5, ez változó. Ha anya délutános, akkor mire hazaérek van kajó, eszek. ha nem, akkor én dobok össze vmit. mosogatok, takarítok ha épp kell. 5-6-7 körül, ez is változó, a barátomhoz megyek, vagy ő jön ide, 5 percre lakunk egymástól. estig olyan 8-9ig együtt vagyunk. este tv, net, sorozat, vagy olvasok. Hétvégeken mindig a barátomnál alszom, de napközben ha anya egész hétvégén dolgozik akkor én főzök vmi egyszerűt.
2012. okt. 8. 19:33
 28/31 anonim ***** válasza:
28/nő vagyok, jelenleg nincs munkám, párommal élek, aki informatikus és otthon dolgozik. Reggel általában 8-kor kelek, van 1 cicánk és 1 kiskutyánk, mindkettőt az utcáról szedtük össze. Tehát reggel megetetem őket, kutyát megsétáltatom, illetve feltakarítom a konyhában a romokat, amit maguk után hagytak éjjel (Ők ott alszanak). Megiszom a cappuccinómat, facebookozok, 10 órakor nekiállok főzni, mosni. Ebédelünk, mosogatok, délután mégegy cappuccino, aztán kis pihi, vagy vásárlás, sétáltatom a kiskutyát, párom dolgozik, vagy a cserépkályhánkat csinálgatja.. A kiskutyánk még nem szobatiszta, sok a tennivalóm.. :) Játszunk, tanítgatom ülni, feküdni, ilyenek. Délután megint gépezek, este megnézünk egy filmet, ez általában Dr Csont, vagy Gyilkos elmék. Közben vacsorázunk.
2012. okt. 8. 20:22
 29/31 anonim ***** válasza:

Reggel 6:15-kor felkelek, mosagodok, tv-zek, lemegyek a konyhába, csinálok valami kaját, már amikor még nem vagyok késésben, elindulok a buszmegbe, odaérek az iskolába, végigülöm az órákat és amikor épp nincs semmilyen délutáni, esetleg esti szakköröm (mert olyan is van, olyankor általában fél8 körül érek haza, ESTE), hazajövök, eszek valamit, ha volt házi vagy valami tanulnivaló, azon túlteszem magam, gépezek, tv-zek, ha szólnak anyámék, akkor elmosogatok/poszívózok, szóval takarítok egy kicsit, eszek, elmegyek mosakodni, még egy picit tv-zek, aztán alszok. És holnap kezdődik elölről.

És egy átlagos hétvégi nap: Reggel felkelek olyan 7-8 között, tv-zek, reggelizek, általában valami nagyon finomat :P, olyan 10-11 felé eljutok odáig, hogy megmosom a fogam, és főleg hétvégén szoktam kipróbálni ilyen mindenféle arctisztító maszkot, meg ilyen kotyvalékokat, amiket a neten találok, ha vasárnap van, akkor go hajat mosni, bepakolok hétfőre, találkozok bnőmmel, vele vagy elmegyünk sétálni vagy csak náluk/nálunk poshadunk ls beszélgetünk :D majd a szokásos esti rutin, mosakodás, alvás.

14l

2012. okt. 8. 20:44
 30/31 anonim ***** válasza:

15 éves vagyok, kilencedikes.

Reggel fél hatkor kelek. Megmosakszom, felöltözöm, enni adok a kutyáknak, lovaknak, a lovakat kecskéket kiengedem. Ezután kb. fél hétkor elindulok a buszhoz. 7kor indul a buszom, egy fél óra alatt beér abba a városba ahol tanulok. 8tól úgy fél háromig iskolában vagyok, fél ötre mindig hazaérek. Ezután tanulok, ha kell dolgozom a lóval, heti kétszer kung-fura járok.

Este 22kor általában lefekszem.

2012. okt. 8. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!