Egy normális és/vagy átlagos ember leírná hogyan telik egy napja?
24 éves lány vagyok, fél éve dolgozom.
Fél7kor kelek, 7 körül indulok dolgozni, 8tól fél5ig dolgozom. Heti kétszer 5től 6ig tornázom, egyébként meg munka után ha van erőm a barátaimmal találkozom.
Hazafele bevásárolok, aztán egy kis házimunka (de csak a legszükségesebb), olvasok, netezek, filmet nézek, este 9 körül fürdés, 10 körül megyek ágyba, és ha nagyon izgalmas a könyvem, akkor 11ig olvasok, de mivel nagyon nehezen kelek, ezért mostanában próbálok minél korábban feküdni. Persze bagoly vagyok.
Hétvégén legalább 9ig alszom, délelőttönként behozom a lemaradást itthon, takarítok, főzök, délután barátokkal találkozom, családot látogatok, néha este beülök valahova, de a nagy bulikból már kinőttem, szeretek éjfél körül mindig hazaérni :)
38 éves nő vagyok férjjel, két nagy gyermekkel, mindannyian csak hétvégén jönnek haza.
Hétközben dolgozom, 6-kor kelek, 8-tól 16 óráig meló. 17-re hazaérek. Eszek, sétálok, heverészek a napon, olvasok, netezek, barátnőzök, telefonálok a családdal. Hétközben sosem csinálok semmi értelmeset és hasznosat:-) Illetve csütörtök este kitakarítom gyorsban a lakást. Hétvégén főzök, mosok, ami kell, de csak a szükséges mennyiségben, mert a legtöbb időt a családdal töltöm, kirándulással, sétával, filmezéssel, beszélgetéssel.
Reggel 6:15-kor felkelek, mosagodok, tv-zek, lemegyek a konyhába, csinálok valami kaját, már amikor még nem vagyok késésben, elindulok a buszmegbe, odaérek az iskolába, végigülöm az órákat és amikor épp nincs semmilyen délutáni, esetleg esti szakköröm (mert olyan is van, olyankor általában fél8 körül érek haza, ESTE), hazajövök, eszek valamit, ha volt házi vagy valami tanulnivaló, azon túlteszem magam, gépezek, tv-zek, ha szólnak anyámék, akkor elmosogatok/poszívózok, szóval takarítok egy kicsit, eszek, elmegyek mosakodni, még egy picit tv-zek, aztán alszok. És holnap kezdődik elölről.
És egy átlagos hétvégi nap: Reggel felkelek olyan 7-8 között, tv-zek, reggelizek, általában valami nagyon finomat :P, olyan 10-11 felé eljutok odáig, hogy megmosom a fogam, és főleg hétvégén szoktam kipróbálni ilyen mindenféle arctisztító maszkot, meg ilyen kotyvalékokat, amiket a neten találok, ha vasárnap van, akkor go hajat mosni, bepakolok hétfőre, találkozok bnőmmel, vele vagy elmegyünk sétálni vagy csak náluk/nálunk poshadunk ls beszélgetünk :D majd a szokásos esti rutin, mosakodás, alvás.
14l
15 éves vagyok, kilencedikes.
Reggel fél hatkor kelek. Megmosakszom, felöltözöm, enni adok a kutyáknak, lovaknak, a lovakat kecskéket kiengedem. Ezután kb. fél hétkor elindulok a buszhoz. 7kor indul a buszom, egy fél óra alatt beér abba a városba ahol tanulok. 8tól úgy fél háromig iskolában vagyok, fél ötre mindig hazaérek. Ezután tanulok, ha kell dolgozom a lóval, heti kétszer kung-fura járok.
Este 22kor általában lefekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!