Egy normális és/vagy átlagos ember leírná hogyan telik egy napja?
18 éves vagyok, lány:)
5kor szól az ébresztőm, majd 5:30kor, aztán 6kor, és 6:15kor szoktam kelni. 6:50kor indul a buszom, úgyhogy minden nap majdnem lekésem. Iskolában általában barátnőkkel vagyok, csipcsup baromságokról beszélünk, és vagy hamar elmegy a nap, vagy nem, vagy mindenkit utálok, vagy nem. Összeszokott társaság vagyunk, tudjuk hogy kell kezelni a másikat.
Hazaérek általában 2re legkésőbb, akkor alszom 1-2 ha semmi dolgom (ritka) akkor 4-5 órát délután. Tanulni csak dolgozatokra szoktam, meg felelésekre. Mostanában az érettségim írom (társadalomismeret). Alvás előtt mindig a cicámmal vagyok, simogatom, szeretgetem, ő az egyetlen, akire bármikor van időm.
Esténként olyan 6-7 órától gépezek (itt írom az érettségim is), 8-9től a barátommal beszélek fészbukon, mivel távkapcsolat. Heti kétszer járok 1-1 órát külön angolra, és heti 1-1 délutánt szoktam a mamáknál tölteni, tehát az a bizonyos 4 órás alvás nagyon ritkán adatik meg sajnos. Ilyenkor már aludni szoktam amúgy, de már csak egy hetem van a leadási határidőig, és sehol nem tartok, mivel szokás szerint halogattam, és múlt hétvégén kezdtem el.
Hétvégéket csak a barátommal töltöm.
6-kor kelek, próbálok magamhoz térni (általában jó sokáig tart), munka, 6-7 körül hazaérek, nézek magam elé, pakolok, takarítok, aztán igyekszem időben lefeküdni.
Ma az istennek se tudok elaludni, pedig már kínomban altatót is bevettem. Holnap rém rossz napom lesz így :(
Mondjuk a férjem horkolása se segít. Már kijöttem a nappaliba, de ide is kihallatszik.
Szívem szerint kivennék egy szabadnapot, de még próbaidőn vagyok, nem merek egyelőre. Holnap kávé lesz kávéval (attól meg idegbeteg leszek, juhééé).
Az átlagos napom nyugodtabb, de most már felidegesítettem magam, hogy nem fogok tudni pihenni.
7-kor, vagy 9-kor kelek (attól függ, hánykor kezdődik az órám), bemegyek az egyetemre, általában nagy szünetek vannak az előadások között, szóval addig elmegyek ebédelni, találkozom valami barátommal, elmegyek edzeni, táncolni, vásárolni, vagy beülök kávézni valahova, ez naptól függ.
Változó, hogy mikor érek haza, általában 7 óra körül, ekkora nekiállok dolgozni (grafikus munkát végzek egy cégnél), megcsinálom a rajzaimat, ha van erőm, akkor még elmegyek futni. Ezután cicák simizése, fürdés, alvás. Vacsorát nem szándékosan hagytam ki, 6 után nincs evészet:D
19/L
Szia.Nem tudom mitől nem átlagos valaki,de én 21 éves lány vagyok,műszaki karra járok budapesten.
Szóval változóan kelek 7-11 között,bemegyek órára maradok rendszerint 2-4ig.Utána találkozom a barátommal vagy ha nem ér rá valamelyik barátommal,eltöltjük a délutánt.Hazamegyek eszem,gépezek,tanulok hajnalban lefekszem.Ennyi.
Hétvégén egésznapos programokat csinálok,túra,bringa,kori,úszás,futás ha gagyi az idő és nincs társaság akkor gépezek,tanulok.
12 vagyok, 6.os :)
reggel:
6kor kelek, pisilek, kíméletes radírral leradírozom a bőrömet, ilyen reggeli arctisztítóval letisztítom és bekenem arckrémmel :) reggelizek, fogat mosok, felöltözök, megcsinálom a hajamat, össze pakolok és 7kor indulok
napközben :
7:45-re beérek a suliba és végig punnyadom a napot, aztán még a barátnőimmel lógok 15:00-ig és haza indulok. Haza érek 15:45-re, megírom a leckómat és tv-zek kb 22:30-ig és lefekszem :)
hétvégén:
szombaton egésznap alszom és pihenek (vagy a barátnőimmel vok) és vasárnap tanulok :)
20 éves lány vagyok :)
Együtt élek a barátommal. Ő dolgozik, én tanulok. Nekem ez úgy megy hogy 1 hét suli, utána 1 hét meló. Ha suliba megyek, akkor fél 6kor kelek, fél 7kor elindulok suliba és már 8tól a jogi ismeretekről való papolást hallgatom :D Kb minden nap 11:30ig vagyok suliba, ritka ha tovább. Suli után haza jövök. Akkor ebédelek, mosok, főzök, takarítok amit kell. Aztán netezek vagy csak pihenek amíg a barátom délután 5 körül haza nem ér. Akkor vacsorát csinálok neki és persze magamnak is. Eszünk, kicsit netezünk aztán pancsi és jöhet az összebújás :D
Ha melós hetem van, akkor negyed 5kor kelek mert már 6ra bent kell lennem. Kb 1ig melózok, aztán hazafelé még beugrom unokatesómhoz. Kávézunk, dumálunk 4ig kb. Aztán hazajövök és vagy megy a napi rutin mi szerint haza jön a pasim vacsora zuhi stb...vagy hazajön a pasim, és elugrunk a városba kajálni, vagy ismerősökkel meginni valamit. Ez változó, de szeretem ezeket a mozgalmasabb napokat. Elég izgága vagyok..mindig mennék valahova :D
19 éves vagyok, vidékről járok be Bp-re tanulni.
4:15-25 körül felkelek, megreggelizek, kávézom, utána fogmosás, öltözködés, smink, sulis cuccok bepakolása.
5:10 körül kisétálok a vonathoz, közben üvölt a fülemben a zene, addig is felébredek.
5:30-kor jön a vonat, felülök, közben zenét hallgatok még mindig, vagy bóbiskolok.
6:50-7:00 között érek be a keletibe, onnan metró a sulihoz, közben is ébredezem.
7:30 körül betérek a kedvenc kisboltomba, ahol megveszem az aznapi kajámat (irtó finom péksütik vannak ott).
7:45 körül beérek a suliba, 8:00-tól órák. Vagy éppen fürdőgyakorlat, ez tart kb. 14:00-15:00-ig.
15:15-16:15 körül elindul hazafelé a vonatom, 17:00-18:00 körül itthon vagyok, kutyázom egyet, megvacsiztatom a kutyát is, macskát is, meg magamat is, utána beülök a gép elé.
21:00-22:00 között fürdés+alvás, alvás előtt olvasás, vagy zenehallgatás.
De mivel most semmi rendszer nincs a hetemben, ezért minden nap máskor kelek, holnap pl. délután 16:00-ra fogok bemenni suliba, és lesz kb este 22:00 mire hazaérek, de van olyan nap is, mikor itthon vagyok, olyankor sokáig alszom (9-10:00 körül kelek), és elfoglalom magam a nap folyamán. Kutyázok, olvasok, internetezek, elmegyek a boltba egy kis csokiért :) ilyesmik. Takarítok, előkészülök a következő napra (ha kell suliba mennem).
Nagyjából ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!