Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miből fogunk megélni?

Most miből fogunk megélni?

Figyelt kérdés

Apukám nyerőgépek üzemeltetésével foglalkozik és ma ugye ezeket betiltották:((( Most mi lesz velünk? Csak ebből volt pénzünk és mostmár nem lesz:( Apa azt mondta, hogy ne aggódjak meg, hogy nem lesz baj. De tudom, hogy baj van:(

Félek:(

2012. okt. 2. 20:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%
#21.-es de a kérdező sem tehet róla.
2012. okt. 2. 22:46
 22/29 anonim ***** válasza:
72%

Nem Te vagy a hibás, hanem az apád.

De az is nevetséges, hogy te a játékgépeket okolod és nem apádat.

2012. okt. 2. 22:48
 23/29 anonim ***** válasza:
84%

Nem a kérdező apja és a többi hasonló foglalkozású ember tehet róla, hogy vannak szerencsejáték függők. Ilyen alapon kövezzétek meg az alkoholgyárakat, sőt, konkrétan a borászokat is, mert valakik az ő termékeiktől függenek.

Kérdező, ha apukád azt mondja, nem lesz baj, akkor higgy neki, biztos kitalál valami mást.

2012. okt. 2. 22:49
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak ti jártok ebben a cipőben,az én családom is sz@rban van és én is munkát keresek.Örülnék valami jól fizetőnek,de hát ez olyan irreális ebben a mai világban.
2012. okt. 2. 23:42
 25/29 anonim ***** válasza:
78%
6-os nagyon komoly. letérek az eszemről.
2012. okt. 3. 00:46
 26/29 anonim ***** válasza:
91%
Nincs mitől félned.A kormány a néhány hónapja egyszer már megszívatta a nyerőgépeseket.Apukád szerintem kigondolt egy B tervet arra az esetre,ha rosszabb lenne a helyzet.Lehet,hogy kicsit rosszabbul fogtok élni,de nagy baj nem lesz:)
2012. okt. 3. 10:28
 27/29 A kérdező kommentje:

Szerencsére megoldódott:))

Apuék Romániában csináltak céget és mostmár ott üzemeltetnek nyerőgépeket:) Már egy csomó gépük működik kint:)

2012. nov. 7. 18:01
 28/29 anonim ***** válasza:
78%
Na, hát gondoltam, hogy megoldják valahogy. :)
2012. nov. 8. 18:16
 29/29 anonim ***** válasza:
19%

majd a kókler őseid kitalálnak egy újabb pofátlan lehúzást amivel egy rakat birkát lehet lehúzni, és ha minden jól megy a kormány azt is lefüleli.

épp ideje volt, hogy ezt az eszetlen hülyeségnek véget vesenek.

2012. nov. 8. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!