Meddig fogunk még a legkevesebből megélni és mindenért a legtöbbet fizetni?
Mi az, hogy a legkevesebből élni, és a legtöbbet fizetni?
Elég demagóg és hazug szöveg.
Például a románok sokkal kevesebből élnek (ha átlagokról beszélünk), a grönlandiak pedig sokkal többet fizetnek mindenért mint mi.
Máris hülyeség, amit kérdeztél.
Amíg csak itt kérdezősködnek az emberek addig biztosan.
Annak idején a 300.-Ft-os vizitdíjért behülyítették az embereket és elmentek szavazni, most simán tudomásul veszik, hogy milliókat nyúlnak le tőlük. Két év múlva pedig a nettó bérük 40 %-a lesz majd a nyugdíjuk, az adórendszer a kiskeresetűeknek kedvezőtlen stb. ezt mind zokszó nélkül tudomásul veszik. Nos akkor megérdemli az ország. Tavasszal még több ember szája fog félreállni, ha megkapják a fizetésüket, utcára teszik a hitelüket fizetni nem tudókat. Erre szavazott az ország. Hajrá.
Nem akarok senkit kiábrándítani, de 1979. július 23. óta ez megy. Én egy öreg fószer vagyok, emlékszem erre a napra. Ekkor volt egy közel 20 éves árstabilitás után egy éves szinten 10 %-os, sokkoló áremelés. Ekkor szűnt meg a 3,60-as kenyér, tej és párizsi.
Azóta ez az ország nem tud megélni. Állandóan lebas'nak a vezetők, hogy többet fogyasztunk, mint amit megtermeltünk, ezt már Kádár elvtárs is mondta a 80-as években, ma meg azt mondják, hogy nem fenntartható a nyugdíjrendszer, az egészségügy, meg úgy általában semmi. De azért, hogy mégis fenntartsuk ezeket valahogy, a folyamatosan adósságokat halmoztunk fel. A 80-as évek elején 10 milliárd dollár volt az államadósság, a végén már 20, ma 120. Közben eladtuk az egész országot a privatizáció során, amiből ki kellett volna tudni fizetni a Kádár-kori adósságot. Nem csak hogy nem tudtuk, de folyton csak nőtt.
Úgy hogy én már nem reménykedek semmiben, legfeljebb azt várom, hogy eljön az igazság pillanata, és ez a szerencsétlen ország végleg csődbe megy.
nehogy már ezt a tetves MSZP-t védjétek.. hol éltek ti?
Ma láttam Orbán Viktorral egy interjú a tvben és azt mondta nem lesz kilakoltatás (eddig sem volt ) s áprilistól meghoszzabbodik. nem emelkedik a gáz ára és a leminősítések pedig jogtalanok, és nincs megszorítások ti meg itt diktatúráról beszéltek.. úristen emberek ezt ti beveszitek? hol éltek ti? amit az mszp pofázik azt beszélitek ti is? szánalmas..
"jo /mondom tavolrol/ "
Hol élsz?
"amit az mszp pofázik azt beszélitek ti is? szánalmas.."
Na és te mivel lennél jobb? Orbán csak nem mond olyat a tvben amivel magát mocskolja.
Aki nem hisz a fidesznek(legyen az mszp-s lmp-s jobbik-os) az mind látja a jelent és, hogy mit művel orbán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!