Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miből fogunk megélni?

Most miből fogunk megélni?

Figyelt kérdés

Apukám nyerőgépek üzemeltetésével foglalkozik és ma ugye ezeket betiltották:((( Most mi lesz velünk? Csak ebből volt pénzünk és mostmár nem lesz:( Apa azt mondta, hogy ne aggódjak meg, hogy nem lesz baj. De tudom, hogy baj van:(

Félek:(

2012. okt. 2. 20:13
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
20%
Nem baj, legalább holnaptól vagyis már mától is tiszta lelkiismerettel fekszik le.
2012. okt. 2. 20:17
 2/29 anonim ***** válasza:
22%
Éhenhaltok szegénykéim!Mondd azokat a családokat nem sajnálod akiknek tagjai rászoktak ezekre a gépekre?
2012. okt. 2. 20:17
 3/29 anonim ***** válasza:
95%

Ne izgulj, a szüleid felnőttek, szépen kitalálnak egy másik tevékenységet! Nyilván képesek más munkára is. Tudod, sokan kerülnek ilyen helyzetbe, hogy megszűnik az a dolog, amiben addig dolgoztak. Ilyenkor feltaláljuk magunkat, és más után nézünk! Semmi gáz, nem dől össze a világ!

Bízzál jobban a szüleidben, jó?

:)

2012. okt. 2. 20:23
 4/29 anonim ***** válasza:
89%

Senkinek nem kötelező ezekkel a gépekkel játszania,az hogy ennyire gyenge jellemek hogy otthonról vagy játékgépbe vagy piába menekülnek,arról nem ez a kislány tehet!

Az embert kell szidni aki elhanyagolja,eljátssza a családja pénzét és nem azt aki ezeket forgalmazza.

Amíg világ a világ az emberi ostobaság megmarad.

5/29 anonim ***** válasza:
84%

Aki rászokik erre a gépekre az tehet róla. Most az első kettő úgy állította be, mintha a kérdezőék csak úgy elvették volna a függők pénzét.

De amúgy ezt kérdező hozzád írom, te kérdezed hogy mi lesz? honnan tudjuk? Te hány éves vagy? Diákmunka? Na jól van feltételezem, hogy nem sok, de anyudnak m a végzettsége?

6/29 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell sajnálnia, ugyanis attól, hogy valaki ezeket árulja, még nem ő a hibás azért, mert valaki rászokik. A dohányosok is szidják a dohánygyártóke4t ahelyett, hogy erőt vennének magukon, és leszoknának? Nem így megy ez barátom, ahogy te képzeled.

Képzelem, mit élhet át a családod. Nálunk épp ma jelentettek be egy komoly Apeh vizsgálatot, valaki feljelentett. Mint tudjuk, manapság Magyarországon, tisztességes módon egyszerűen nem lehet megélni. Bár semmi durva dolgot nem követtek el a szüleim és sokmindent nem húzhatnak ránk, így is többmilliós büntetésre számíthatunk, plusz lehúzhatjuk a redőnyt. Ez Magyarország... :(

2012. okt. 2. 20:25
 7/29 anonim ***** válasza:
90%
Ne hogy már a kérdező legyen a hibás,azért mert vannak olyan idióta emberek akik nyerőgépeznek.
2012. okt. 2. 20:25
 8/29 anonim ***** válasza:
87%

Én is amondó vagyok, hogy felnőtt emberekről beszélünk, arra költik a pénzüket, amire akarják, úgy szórják el, ahogy akarják. Ennyi erővel mindent be lehetne tiltani, pl. a dohányzást is (teljesen, hiszen drága a cigi, miért költenének rá vagyonokat az emberek) meg az alkoholt is.

Mégsem teszik.

2012. okt. 2. 20:26
 9/29 anonim ***** válasza:
86%

Most nem kell szidni szegényt, ez is munka volt ő arról nem tehet hogy a sok ember akinek ez volt a mániája és miatta ment tönkre a családja. És most ne a gyereket szidjátok ő meg pláne nem tehet róla hogy az apja ezzel foglalkozott, nyilván ő sem ezzel szeretett volna. Nem a játék gépeseket védem mert megvan róluk a magam véleménye de ne a kérdezőt szidjátok.

A másik apukád biztos kitalál valamit, elmehet olyan céghez ahol ott is hasonló gépeket üzemeltetnek csak nem nyerőgép az hanem vagy egyszerű játék gép ami nem hoz pénzt és alig megy 50-100 Ftossal vagy külön zsetonnal, vagy elmegy egy olyan céghez ahol ital autómatákkal foglalkoznak, esetleg kaszinókba mert ott ugye ezeket továbbra is lehet használni. De ott van még a külföldi munka is ott is vannak nyerőgépek, ott biztos talál munkát és azért jobban is keresne. Szerintem ezen kár neked aggódnod gondolom nem most rögtön kell ezeket betiltani, bár nem tudom pontosan hogy mikortól lép hatályba de szerintem lesz 1-2 hónap előnyötök. Ha azonnali hatályba lépett tehát holnaptól van lapát szerintem még el lesztek egy kis ideig.

2012. okt. 2. 20:27
 10/29 anonim ***** válasza:
77%

Senkinek nem kötelező játszani, rászokni meg pláne nem.

Egy család nem felelős ezért, ne beszéljetek már butaságokat.

Manapság sajnos sok család jár így. :( Elveszítik a munkájukat, és nagyon nehéz újat találni. Gyárak, irodák zárnak be, százasával válnak emberek munkanélkülivé. Ez szörnyű, és mindenki ettől retteg. :(

Sajnos nem tudom, mi lesz veletek. Azt sem tudom, velünk mi lesz, vagy a szomszéddal, vagy akárki mással. :( Reménykedjünk, hogy megoldódik a ti helyzetetek is, és mindenki másé is!

2012. okt. 2. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!