Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem meg anyuékat...

:DDköszi:) kérdése:

Hogy győzzem meg anyuékat hogy legyen kutyám?

Figyelt kérdés

4 éve volt egy de a barátnőm elengedte a pórázt és elütötte egy autó.A nevelőapám nem akar.Anyuval mindketten. A nevelőapám folyton azzal bszat hogy miattam halt meg pedig egy nagy szart....Azóta volt már hörcsögöm akit nagyon szerettem:)

Imádom az állatokat tényleg.Mióta élek mindig volt állatom,csak mióta ez a majom betolakodott az életünkbe mindent megszab.Anyu nagyon szereti a kutyákat és egyszer anyuval ketten elmentünk(kb 4 hónapja) a menhelyre elhozni a kutyát hogy majd anyu lerendezi a nevelőapámmal...aha persze.Visszakellet szegény drágát vinni....Hülye majom...

Anyu már nem akar vele veszekedni de nekem nagyon jót tenne főleg most. Mit csináljak?

Pont ma van a névnapom és tőle még smmit nem kaptam.Mi lenne ha ezt kérném? Szerintetek megengedné?

16/L

2012. okt. 2. 11:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Általános tévhit a macskáról, mindenki ezzel jön, aki nem szereti őket. Pedig ez nem igaz, jóllakottan is éppúgy hízelegnek, mint éhesen; és ha rossz kedved van, felvidítanak. A mi régi cicánk pl. ha a húgom sírt, odament és addig dörgölőzött hozzá, míg abba nem hagyta, nem bírt nyugodtan feküdni, míg meg nem vigasztalta a gazdit.
2012. okt. 2. 14:02
 12/16 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok, én írtam, hogy 13 évig volt kutyusom és hogy mennyire macskaellenes voltam, ennek ellenére most 2 is van. Nos, jó ha tudod, hogy az alap feltevésed a természetükkel kapcsolatban jó, viszont ez csak az idegenekre vonatkozik. Egy idegen macska ténylegesen akkor megy oda valakihez, ha kajás, semmi másért. Ebben eltérnek a kutyáktól, mivel a kutyát meg lehet simogatni, mindenkivel barátságos.

Viszont mint macskatulajdonos el tudom neked mondani, hogy a saját cicád úgy szeret téged, mint egy kutya. Nem akkor jön oda hozzám, ha éhes. Minden este bekéretszkedik a szobámba és mellettem alszik, napközben játszunk, odajön mellém a kanapéra és lefekszik mellém vagy éppen az ölembe.

Tizenévesen és is ezt gondoltam az összes macskáról, hogy számító dög mind és csak a kajáért mennek oda. De ez a saját cicát illetően nem igaz :) El sem tudod képzelni mennyi szeretet van bennük is, és hogy bizony ők is tisztában vannak azzal, kihez tartoznak. Én úgy gondolom adj egy esélyt egy kiscicának, hidd el, nem fogod megbánni.

2012. okt. 2. 14:24
 13/16 A kérdező kommentje:

de a nevelő apám meg allergiás rá...S:

meg én kutyákkal nőttem fel,és ők közelebb állnak hozzám.Pici koromban is volt nem egy.Volt olyan kb 2 éves koromban,mikor apuval sétáltunk a városba és találtunk egy pár hetes keverék szépséget:) Apu kérdezgetett mi legyen a neve és pislog lett.Haza csalogattuk kajával és állítólag a mai napig él,csak iszonyatos körülmények között van.Tesóméknak adtuk mert mi panelba költözünk.A tesómék is elköltöztek azóta szegény kutyára meg senki nem néz rá.Kivan csak kötve és a szomszéd néha ad neki vizet meg enni de ennyi:( Nagyon öreg szegény már..

2012. okt. 2. 14:32
 14/16 A kérdező kommentje:
annyira rühellem hogy el nem tudom mondani!!!!!!!!!!!
2012. okt. 2. 16:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Én se szeretem a cicákat. Nekünk volt, de nem volt szerencsénk velük. ha kajás bújik, ha jóllakott eltűnt. 4 volt össz-vissz. Kutyák sokkal barátságosabbak és meg is védenek, ha kell. 1 kutyám volt az megvédett, de a 4 macska közül egyik sem szeretett, pedig elég cicás voltam. Nem utálom őket csak közömbösek.

Macska az otthonra való. Kutya az nem csak! Mindenhova Veled megy. El lehet menni vele túrázni, biciklizni, bármilyen szabadtéri programmal veled lehet a macska az nem. nem hozza vissza a botot, nem kezd el ugrabugrálni, ha hazaérsz, nem megy eléd a suliba. Ezt érveknek írtam, h érvelj evvel az apudnak, hátha.

2012. okt. 2. 18:58
 16/16 A kérdező kommentje:

már érvelltem;)

nem engedi...gyökér

2012. okt. 2. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!