Szerintetek normális dolog, hogy egy apa a lányával vesz síkosítót, potencianövelőt, meg óvszert?
Engem már óvszer, meg síkosító nélkül is néztek már apám nőjének. Most ássam el magam?
Nem értem, hogy miért kínos, elég gyerekes lehetsz még.
Az igazán kínos az, ha az ember barátnőjét nézik a lányának... bár ebből lehet mindenféle beteg hiúsági kérdéseket csinálni, amikor egy 40-es apuka gyerekét az unokájának nézik, amikor egy másik 40-es nagypapa unokáját a gyerekének, és társai. Én is telesírhatnám rögvest a zsepikémet is, mert a minap a közértes kiscsaj a páromnak úgy köszönt, hogy "szia" nekem meg úgy, hogy "csókolom" - jó tényleg van köztünk 16 év... de aztán levágta igen hamar a szitut, és elfele már "sziasztok" volt...
Tehát továbbra is úgy vélem, hogy teljesen normális az, ha emberek a boltban az ott lévő árukból vásárolnak, ellenberger abszolút nem normális az, ha valaki felnőttként ilyen szinten függ a környezet reakcióitól. Sőt megkockázom, az se normális, ha egy gyerek a szüleire akarja tukmálni a saját konzervativizmusát. Ha végképp nem bírja a szitut, fogjon külön kosarat, és álljon másik kasszához, ennyi... a problémát megoldani kell, nem rinyálni rajta.
Apám 65, én 30. Ráadásul szakállas és kopaszodik/ősz, tehát kifejezetten após kinézete van.
Egyszer meglátogatott, sétáltunk, mondta, hogy gyere, gyereknap, veszek neked valami bizsut. Kiválasztottam egy fülbevalót, ő mutatta messziről (épp telefonált), hogy ő fizeti, egy pillanat türelmet.
Az egyik eladó odaszólt a másiknak, hogy "a hölgy párja rendezi". Köszi :)
De olyan is volt, hogy négyesben mentünk wellness hétvégére a szüleimmel és a férjemmel. A mi csomagunkhoz járt szolárium is. Se a férjem, se anyám nem akart élni vele, apám mondta, hogy oké, ilyenben még úgysem volt, kipróbálja.
A hölgy ránk akarta csukni az ajtót, alig tudtam kimenekülni, hogy köszi, kint várnám meg APÁMAT.
Ezen az előző két kommenten jót nevettem, köszi hogy leírtátok! :) A szolis történet a legjobb :D
Ha én apám venne előttem ilyeneket, nem zavarna, én csak örülök, ha jó a szexuális élete, legalább nem csak az enyém az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!