Megakarok halni! Anyám, nevelőapám fas*opó ge*ik!
állandóan vernek! Volt olyanamikor részegen basball
ütővel ütöttek gyomorba! Lelki és testi terro is megy!
Mit tegyek?
2009. aug. 4. 00:21
Nem, csak nem vagy olyan h*lye mint te, hogy beveszek ilyen egyértelmű kamu kérdést. Gondolkodjunk, ha a kérdezőt "fatestápolóval" hason vágták akkor minimum, kórház, jobb esetben. Őt többször is ütötték. Baseball ütővel akár egy ütéssel is eltörheted az ember bármely csontját. Nézzük a jobb esetet: szerinted, ha kórházba viszik nem lett volna gyanús az orvosnak? A faterja rendőr, előfordulhat, bár kicsi az esély rá, de olyan nincs, hogy senkitől sem tudna segítséget kérni, főleg látható ütésnyomokkal (akár egy kollégánál a rendőrségen). Amúgy is, ha rendőr a faterja minek baseball ütővel üti? Ott a gumibot. Mivel a gumibottal történő ütlegelés csak belső sérülést okoz, ezért nehezebben lenyomozható, többet közt ezért is rendszeresítették a rendőrségnél.
2009. aug. 4. 00:24
Még mielőtt lefűtenének, tisztában vagyok azzal, hogy a munka során használt fegyvereket a műszak végeztével le kell adni, de ezek oly könnyen beszerezhetőek a rendőrségen belül (feketén, sőt sokszor még kívülállóknak is árulják).
2009. aug. 4. 00:26
Igen,lehet hogy igazad van.De akkoris,nem vagyok naiv,csak arra alapozok hogy mindenki igazat mond (valszeg itt a bökkenő..) Nekem teljesen mindegy,nem érdekel,hogy kamu-e,csak elmondom a véleményem.
2009. aug. 4. 00:26
Még annyit: Sajnos ebbe a kérdésbe nagyon sok helyen bele lehet kötni, továbbá valószínű, hogy egy kétségbeesett 14 éves gyerek cigányokat megszégyenítő beszédstílussal adná elő az esetet.
2009. aug. 4. 00:35
Szerintem minden esetben abból kell kiindulni, hogy a kérdés igaz, és a kérdező segítséget vár.
2009. aug. 4. 00:37
37/51 A kérdező kommentje:
ha szerinted kamu röhögj ki..nem a te életed szal nem tudhatod mit érzek én szülök nélkül...neked biztos vannak szüleid...meg akik szeretnek..nekem "nincs" igy nevelkedtem fel..
2009. aug. 4. 01:37
Hi!
Szeretném ha csak kamuznál, viszont tartok tőle, hogy sajnos nem úgy van.
Én 17 éves koromig majdnem ugyanilyen pokolban éltem, úgyhogy 100%-ban átérzem a helyzetedet. Pedig az én nevelőapám nem ivott és csak kézzel ütött.
Anyám mindíg neki adott igazat és a féltesóm kihasználta az apja védelmét. Csak dolgoztattak és szidtak, kihasználtak és a lehető legkevesebbet költötték rám. A nagymamámnak egy nap elege lett és 17 évesen magához vett.
Attól a naptól kezdve nem volt több rémálmom éjszaka.
2009. aug. 4. 01:52
01:52 vagyok.
Tudom, hogy a te nagyszüleid már sajnos nem élnek, de mindenképpen menekülj onnan. Most vagy gyermekkorban és a személyiséged most van kialakulóban. Nagyon számítanak a körülmények. Én a mai napig hirtelen haragra gerjedő těpus vagyok - a nevelőapám jóvoltából - és ezen már nem tudok változtatni.
2009. aug. 4. 02:03
Kapcsolódó kérdések: