Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megakarok halni! Anyám,...

Megakarok halni! Anyám, nevelőapám fas*opó ge*ik! állandóan vernek! Volt olyanamikor részegen basball ütővel ütöttek gyomorba! Lelki és testi terro is megy! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már probálkoztam öngyilkossággal is de kihányatták velem és még jobban megvertek...barátnőm is elhagyott...talán kéne egy barát vagy barátnő aki mellettem állna de nincs.....még csak 14 vagyok és halálért könyörgöm!!mit tegyek?:\'(
2009. aug. 3. 22:06
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
32%
ez egy kamu kérdés mi?
2009. aug. 4. 00:21
 32/51 anonim ***** válasza:
58%
Nem, csak nem vagy olyan h*lye mint te, hogy beveszek ilyen egyértelmű kamu kérdést. Gondolkodjunk, ha a kérdezőt "fatestápolóval" hason vágták akkor minimum, kórház, jobb esetben. Őt többször is ütötték. Baseball ütővel akár egy ütéssel is eltörheted az ember bármely csontját. Nézzük a jobb esetet: szerinted, ha kórházba viszik nem lett volna gyanús az orvosnak? A faterja rendőr, előfordulhat, bár kicsi az esély rá, de olyan nincs, hogy senkitől sem tudna segítséget kérni, főleg látható ütésnyomokkal (akár egy kollégánál a rendőrségen). Amúgy is, ha rendőr a faterja minek baseball ütővel üti? Ott a gumibot. Mivel a gumibottal történő ütlegelés csak belső sérülést okoz, ezért nehezebben lenyomozható, többet közt ezért is rendszeresítették a rendőrségnél.
2009. aug. 4. 00:24
 33/51 anonim ***** válasza:
73%
Még mielőtt lefűtenének, tisztában vagyok azzal, hogy a munka során használt fegyvereket a műszak végeztével le kell adni, de ezek oly könnyen beszerezhetőek a rendőrségen belül (feketén, sőt sokszor még kívülállóknak is árulják).
2009. aug. 4. 00:26
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
Igen,lehet hogy igazad van.De akkoris,nem vagyok naiv,csak arra alapozok hogy mindenki igazat mond (valszeg itt a bökkenő..) Nekem teljesen mindegy,nem érdekel,hogy kamu-e,csak elmondom a véleményem.
2009. aug. 4. 00:26
 35/51 anonim ***** válasza:
82%
Még annyit: Sajnos ebbe a kérdésbe nagyon sok helyen bele lehet kötni, továbbá valószínű, hogy egy kétségbeesett 14 éves gyerek cigányokat megszégyenítő beszédstílussal adná elő az esetet.
2009. aug. 4. 00:35
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden esetben abból kell kiindulni, hogy a kérdés igaz, és a kérdező segítséget vár.
2009. aug. 4. 00:37
 37/51 A kérdező kommentje:
ha szerinted kamu röhögj ki..nem a te életed szal nem tudhatod mit érzek én szülök nélkül...neked biztos vannak szüleid...meg akik szeretnek..nekem "nincs" igy nevelkedtem fel..
2009. aug. 4. 00:37
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
2009. aug. 4. 01:37
 39/51 anonim ***** válasza:
100%

Hi!

Szeretném ha csak kamuznál, viszont tartok tőle, hogy sajnos nem úgy van.

Én 17 éves koromig majdnem ugyanilyen pokolban éltem, úgyhogy 100%-ban átérzem a helyzetedet. Pedig az én nevelőapám nem ivott és csak kézzel ütött.

Anyám mindíg neki adott igazat és a féltesóm kihasználta az apja védelmét. Csak dolgoztattak és szidtak, kihasználtak és a lehető legkevesebbet költötték rám. A nagymamámnak egy nap elege lett és 17 évesen magához vett.

Attól a naptól kezdve nem volt több rémálmom éjszaka.

2009. aug. 4. 01:52
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

01:52 vagyok.

Tudom, hogy a te nagyszüleid már sajnos nem élnek, de mindenképpen menekülj onnan. Most vagy gyermekkorban és a személyiséged most van kialakulóban. Nagyon számítanak a körülmények. Én a mai napig hirtelen haragra gerjedő těpus vagyok - a nevelőapám jóvoltából - és ezen már nem tudok változtatni.

2009. aug. 4. 02:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!