Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A testvérem miért nem szólt...

A testvérem miért nem szólt hogy esküvője lesz? Ezt nem értem!

Figyelt kérdés
Már múltkor feltettem egy kérdsét ezzel kapcsolatban.Végülis ott az volt a lényeg hogy nem hívott meg,amit meg is értek mert amerikában tartják és én jelenleg egy csóri vagyok.Azt sem várhatom el hogy fízessék,ezt tsuta sor számomra!De anyámtól tudtam meg mind ezt,nem értem miért nem lehetett ezt nekem elmondani?Mert hogy anyám majd úgy is elmondja nekem gondolom ezt gondolta.Nem rossza viszonyunk igazából,voltak viták nézeteltérések de nem olyan ami miatt ne mondhatta volna el.Beszélünk egymással peddig és különösebb gond nincs köztünk ami olyan vészes lenne,persze gondok vannak mint mindenhol,de mondhatom azt hogy nem rossz a kapcsolatunk.Szóval nem tudom mire vélni most ezt az egészet...nem volt nagy esküvő és csak szűk családi kö volt,és hogy ők ezt így akarták ezt tiszteltben is tartom!De azt viszont nem értem miért nem szólt nekem...nem tudom hova tenni a dolgot.
2012. szept. 30. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi erre a választ nem tudhatjuk.

Esetleg hívd már fel a tesódat végre!

Mi bajod lenne, ha pont ugyanezeket a kérdéseket neki tennéd fel???

2012. szept. 30. 12:13
 2/9 A kérdező kommentje:

ma 12:13

Nem akarom most még itt az elsküvő után pár nappal ilyennel zaklatni...majd megkérdezem tőle..

2012. szept. 30. 12:17
 3/9 eNerdzsy ***** válasza:
64%

A kérdésedben benne van a válasz is. Mert azt gondolta, hogy anyátok elmondja neked is - és így is történt.

Az, hogy másodszor írod be ide ezt az esetet azt mutatja, hogy jobban megsértődtél emiatt mint amennyire valójában okod van rá. Próbáld meg túltenni magad ezen a dolgon.

2012. szept. 30. 12:18
 4/9 A kérdező kommentje:

ma 12:18

Ja értem hogy ez ilyen normális...hát nem tudom szerintem ezen mindenki megsértödne és nem esne jól,veled az élen..

2012. szept. 30. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Hát harmadik, nem tudom neked milyen családod van, meg mennyire foglalkoznak veled a rokonaid, meg te velük, sőt nem is a csak a rokonaid, hanem a közvetlen szűk családod, de azért ezen szerintem a normális ember, minimum ledöbben és rosszul esik neki.
2012. szept. 30. 12:33
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Miértre a választ én sem tudom, de bizony engem is rosszul érintene. Legalább annyit mondhatott volna, hogy bocs tesó, lesz esküvő, de nem tudom az utadat támogatni és amúgy is csak 1-2 ember lesz ott.

Legjobb ha tényleg vele beszéled meg. Mond meg neki, hogy eléggé rosszul esett.

2012. szept. 30. 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:

"Ki tudtad volna fizetni a repülőjegyet magadnak? Ha nem, akkor miről is beszélünk? Mert a múltkor olyan nagy hévvel ecsetelted, hogy milyen jól keresnek a testvéredék, meg milyen jó állása van a sógorodnak, meg hogy most vett új kocsit a tesód. Gondolom elvártad volna, hogy fizessék neked a repülőjegyet. Ugye?"

Ez nem erről szól. Teljesen mindegy, hogy ki tudta volna fizetni vagy sem. Még ha el is várta volna, hogy kifizessék neki, de nem teszik, akkor is nagyobb bunkóság nem is szólni, mint arra számítani, hogy hátha kifizetik.

A másik meg az, hogy ha valóban azért nem hívták, mert nem tudná kifizetni, akkor ezt mégis mi alapján döntötték el ŐK? Ez szemétség, hogy valakit csak szó nélkül leírnak, hogy Á, ez úgy se tud jönni, meg se hívjuk, mert mégis honnan tudják, hogy mondjuk nem gyűjtöget arra két éve, hogy meg tudja látogatni őket és mondjuk most akkor elment volna, vagy akármi?

Hát mondom én nem tudom te milyen emberekkel vagy körülvéve, de ha ez szerinted normális viselkedés, akkor őszintén sajnállak a családod miatt vagy csak simán a hozzáállásod miatt.

2012. szept. 30. 12:51
 8/9 anonim ***** válasza:

"Ki tudtad volna fizetni a repülőjegyet magadnak? Ha nem, akkor miről is beszélünk? Mert a múltkor olyan nagy hévvel ecsetelted, hogy milyen jól keresnek a testvéredék, meg milyen jó állása van a sógorodnak, meg hogy most vett új kocsit a tesód. Gondolom elvártad volna, hogy fizessék neked a repülőjegyet. Ugye?"

A másik meg erre: Ezen az oldalon nagyon jellemző, hogy a válaszolók el kezdenek vájkálni mindenki pénzügyeibe, minden részletet tudni akarnak, kielemzik, ők kérdezik, erőltetik, hogy részletes kimutatást kérnek, aztán meg a fejéhez vágják a kérdezőnek, hogy neked ennyire a pénz számít, hogy ennyit írogatod. Bazki, ha ennyire érdekelt..

2012. szept. 30. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogy már meg is volt az esküvő? Én azt hittem még arrébb lesz. Hát engem őszintén nem érdekelne, hogy ezzel "zaklatom". Mert ez nem zaklatás. Egyáltalán felhívott téged az esküvő után? Én felhívnám, gratulálnék nekik, és megkérdezném, hogy miért nem hívtak meg, vagy legalább mondták el és akkor nem mástól kellett megtudni.
2012. szept. 30. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!