A testvérem miért nem szólt hogy esküvője lesz? Ezt nem értem!
Mi erre a választ nem tudhatjuk.
Esetleg hívd már fel a tesódat végre!
Mi bajod lenne, ha pont ugyanezeket a kérdéseket neki tennéd fel???
ma 12:13
Nem akarom most még itt az elsküvő után pár nappal ilyennel zaklatni...majd megkérdezem tőle..
A kérdésedben benne van a válasz is. Mert azt gondolta, hogy anyátok elmondja neked is - és így is történt.
Az, hogy másodszor írod be ide ezt az esetet azt mutatja, hogy jobban megsértődtél emiatt mint amennyire valójában okod van rá. Próbáld meg túltenni magad ezen a dolgon.
ma 12:18
Ja értem hogy ez ilyen normális...hát nem tudom szerintem ezen mindenki megsértödne és nem esne jól,veled az élen..
Miértre a választ én sem tudom, de bizony engem is rosszul érintene. Legalább annyit mondhatott volna, hogy bocs tesó, lesz esküvő, de nem tudom az utadat támogatni és amúgy is csak 1-2 ember lesz ott.
Legjobb ha tényleg vele beszéled meg. Mond meg neki, hogy eléggé rosszul esett.
"Ki tudtad volna fizetni a repülőjegyet magadnak? Ha nem, akkor miről is beszélünk? Mert a múltkor olyan nagy hévvel ecsetelted, hogy milyen jól keresnek a testvéredék, meg milyen jó állása van a sógorodnak, meg hogy most vett új kocsit a tesód. Gondolom elvártad volna, hogy fizessék neked a repülőjegyet. Ugye?"
Ez nem erről szól. Teljesen mindegy, hogy ki tudta volna fizetni vagy sem. Még ha el is várta volna, hogy kifizessék neki, de nem teszik, akkor is nagyobb bunkóság nem is szólni, mint arra számítani, hogy hátha kifizetik.
A másik meg az, hogy ha valóban azért nem hívták, mert nem tudná kifizetni, akkor ezt mégis mi alapján döntötték el ŐK? Ez szemétség, hogy valakit csak szó nélkül leírnak, hogy Á, ez úgy se tud jönni, meg se hívjuk, mert mégis honnan tudják, hogy mondjuk nem gyűjtöget arra két éve, hogy meg tudja látogatni őket és mondjuk most akkor elment volna, vagy akármi?
Hát mondom én nem tudom te milyen emberekkel vagy körülvéve, de ha ez szerinted normális viselkedés, akkor őszintén sajnállak a családod miatt vagy csak simán a hozzáállásod miatt.
"Ki tudtad volna fizetni a repülőjegyet magadnak? Ha nem, akkor miről is beszélünk? Mert a múltkor olyan nagy hévvel ecsetelted, hogy milyen jól keresnek a testvéredék, meg milyen jó állása van a sógorodnak, meg hogy most vett új kocsit a tesód. Gondolom elvártad volna, hogy fizessék neked a repülőjegyet. Ugye?"
A másik meg erre: Ezen az oldalon nagyon jellemző, hogy a válaszolók el kezdenek vájkálni mindenki pénzügyeibe, minden részletet tudni akarnak, kielemzik, ők kérdezik, erőltetik, hogy részletes kimutatást kérnek, aztán meg a fejéhez vágják a kérdezőnek, hogy neked ennyire a pénz számít, hogy ennyit írogatod. Bazki, ha ennyire érdekelt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!