Lehetséges, hogy valakit ne viselje meg a szülei válása?
Nagyon aggódom egy jó barátomért, mert épp most válnak a szülei, és egyáltalán nem viseli meg a dolog. Nem csak előttem állítja ezt, mert ő maga mondta, hogy nagyon furcsállja, és csodálkozik rajta, hogy egyáltalán nem érdekli. Persze nem örül, meg minden, de kb ennyi. És nem is csak a válásról van szó. Apukája alkoholista, hallucinál, gyógyszereket szed, teljesen roncs ember évek óta. A szülei között a kapcsolat épp emiatt kb. 15 éve romlott meg, azt mondja, hogy akkor sem érdekelte igazán, mert az apja soha nem foglalkozott vele, és nem alakult ki köztük semmilyen kapocs. Én ezt nem akarom elhinni, akkor is az édesapja, és akkor is most hullik szét a családja. (Ok, hogy eddig is szét volt hullva, de most rendesen különköltözés meg minden) Egyébként 21 éves.
El tudjátok képzelni, hogy van ilyen? Normálisnak mondható szerintetek?
Ok, akkor megnyugodtam, hogy csak nekem volt furcsa.
Anyuka nem lesz egyedül, mert van két kisebb tesója.
Ha már ennyire régen sz@r a szülők házassága akkor,őt nem igazán érdekli a dolog.
Tul.képp eddig is egyedül éltek az anyukájával csak volt ott valaki akit kerülgetni kellett.
Lehetséges.
Engem is inkább az együttélésük viselt meg...
És hidd csak el, simán megtörténhet, hogy tényleg nem alakult ki szorosabb kapocs köztük. Nekem is kb. annyit jelent az apám, mint bármelyik ismeretlen ember az utcáról, pedig 18 évig egy fedél alatt éltünk. Nem mondom, hogy nem fáj egy kicsit sem, de ez van. Szarból nem lehet várat építeni, ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!