Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a pasi kér egy hetet...

Ha a pasi kér egy hetet 'gondolkozni' az már rosszat jelent?

Figyelt kérdés
Volt több kisebb vitánk az elmúlt 5 évben,de sose lett kimondva hogy vége,ellenben most kért egy hetet úgy hogy azalatt se telefon,se személyes találkozás ne legyen.
2012. szept. 29. 20:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudni..de miért jelentene rosszat.?

Néha az ember elbizonytalanodik (nem csak ha rossz éri), és ez (szerintem) normális dolog...

Igaz, kérdeztél, nem tanácsot kértél, de én azért javasolnám Neked, várd ki mig ő jelentkezik..

És most egy hét nem biztos, hogy 7 napot jelent..lehet 9 is..

Minden jót kivánok! (Ezzel megadtam a választás lehetőségét is, kinek mi a jó..)

2012. szept. 29. 21:16
 12/18 anonim ***** válasza:
95%
Mennyi pesszimista van itt, nem biztos, hogy rosszat jelent, lehet, hogy csak agy kis magányra van szüksége döntés előtt, hogy tisztábban lásson. Néha mindenkinek szüksége van egy kis magányra, hogy rendbe tudja tenni az agyában a dolgokat.
2012. szept. 29. 21:16
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is várd meg, hogy ő keressen, azonban ha két hét elteltével sem keres, akkor ennyi volt. Akkor te se érdeklődj utána.

Remélem azért jóra fordulnak a dolgok!

2012. szept. 29. 21:20
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem sem feltetlenul rosszat jelent.

Vszinuleg elbionytalanodott es probalja atertekelni az elmult eggyutt toltott eveket. stb ... stb...

Meg, ha a veget is jelentene a kapcsolatnak ez a szunet, meg mindig tiszteletre meltobb, mint az ha meletted maradna es agyba - fobe csalna.

Add meg neki amit akar, ha szeret meg es hianyzol neki ugy is megoldjatok a dolgokat. Aztan ujjult erovel nekifuthattok a jovonek. Ha pedig nem akkor epp itt az ideje kulon utakra evezni.

Sok Sikert!!!

2012. szept. 30. 03:40
 15/18 anonim ***** válasza:
22%
Elmegy egy hetet gondolkodni és úgy eltűnik, hogy többet viszont nem látod. Ez már csak így szokott lenni a férfiaknál.
2012. szept. 30. 10:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
nem, ez kisfiúknál van így, aki férfi, annak már illik tudnia közölni legalább annyit, hogy vége.
2012. szept. 30. 19:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi történt az egy hét elteltével?
2013. jan. 19. 13:27
 18/18 anonim válasza:
Először is jó lenne tudni,hogy volt-e indoka arra,hogy ilyet kérjen...pl:megcsaltad esetleg?
2015. jún. 18. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!