Ha a pasi kér egy hetet 'gondolkozni' az már rosszat jelent?
Nem tudni..de miért jelentene rosszat.?
Néha az ember elbizonytalanodik (nem csak ha rossz éri), és ez (szerintem) normális dolog...
Igaz, kérdeztél, nem tanácsot kértél, de én azért javasolnám Neked, várd ki mig ő jelentkezik..
És most egy hét nem biztos, hogy 7 napot jelent..lehet 9 is..
Minden jót kivánok! (Ezzel megadtam a választás lehetőségét is, kinek mi a jó..)
Szerintem is várd meg, hogy ő keressen, azonban ha két hét elteltével sem keres, akkor ennyi volt. Akkor te se érdeklődj utána.
Remélem azért jóra fordulnak a dolgok!
Szerintem sem feltetlenul rosszat jelent.
Vszinuleg elbionytalanodott es probalja atertekelni az elmult eggyutt toltott eveket. stb ... stb...
Meg, ha a veget is jelentene a kapcsolatnak ez a szunet, meg mindig tiszteletre meltobb, mint az ha meletted maradna es agyba - fobe csalna.
Add meg neki amit akar, ha szeret meg es hianyzol neki ugy is megoldjatok a dolgokat. Aztan ujjult erovel nekifuthattok a jovonek. Ha pedig nem akkor epp itt az ideje kulon utakra evezni.
Sok Sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!