Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baja lehet Anyukámnak?

Mi baja lehet Anyukámnak?

Figyelt kérdés

Anyukám most 42 éves. Elég korán,18 évesen házasodtak össze apuval. Eddig nagyon jol elvoltunk, számomra Ők voltak a mintaszülök, soha nem veszekedtek egymással, apu is nagyon rendes volt vele, örültem hogy ilyen jo családom van..!

Aztán most szombaton megtudtam valamit, öcsém mondta el, mert iszogattunk, és hát kijött belöle, nem tudta magába folytani tovább.

Szoval azt mondta anyu hogy miután befejeztük a sulit, ELMEGY, itthagy mindenkit.. (addig van 2-3év dehát ha akar akkor elöbb is megy)

Ezt azzal magyarázta, hogy tul korán ment férjhez, nem élte még ki magát, meg elege van belölünk mert tul sok gondot okoztunk neki!

(régen tényleg nehéz eset voltam/15-16évesen, pszihohoz kellett velem járni stb. de ezen tulvagyunk már, szüleim végigcsináltak velem mindent, türelmesek voltk, szerettek mig a nehéz korszkom éltem)

Meg egyik nap beszéltünk vele, azt mondta h nincs kedve semmihez, leszar mindent ( ezt észre is vettük), nincsenek céljai stb.

De nem értem mi a baja, most 20 éves vagyok, töl jol leérettségiztem, most fösulira járok, van egy rendes barátom, amikor tudok, segitek anyunak(takaritok, fözök stb), normális vagyok, 2-3 éve rendben van a családban minden.

Pasija nem hiszem hogy van, mert akkor nem igy nézne ki ( mostanában lefogyott vagy 20 kilot össze van zuhanva) ha pasija lenne akkor elfogadta volna magát ugy ahogy volt nemrég.

Nem tudom, mi baja lehet.. Mi az h nem élte még ki magát?

Ott vannak a bnői, szoktak néha "bulizgatni", elmennek vásárolni stb.

Lehet h tényleg pasiügy, s csak az hiányzik neki h mással is kiprobálja vagy lehet hogy apu nem elégiti ki szexuálisan, nemtudom. Sztem nem ez, ennek semmi jele, nem maradozik ki, nem telefonálgat,stb.

De ez miért 20 év házasság után jön rá, hogy elhagy minket?

Nemsokára itt lesznek unokák is , lehet akkor majd értelmét látja a maradásnak.

Lehet hogy csak elérte a Klimax és nem tud ezzel mit kezdeni? Hallottam erröl h sok nö ilyenkor teljesen "kibukik", elkezdenek inni meg ijenek.

Hát, nem tudom, ki tudja, mi lehet a baja, az irjon.

Beszéltem már vele erröl, de nem mond semmit csak h elege van, ő kiégett, elfáradt..! :(

2009. aug. 3. 16:54
1 2
 11/11 anonim válasza:
elindultak*
2010. aug. 13. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!