Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi baja lehet az anyukámnak?

Mi baja lehet az anyukámnak?

Figyelt kérdés
az anyukám tegnap volt nőgyógyásznál,és azt mondta neki az orvos hogy valami van a méhén...biztosan nem tudja mi lehet az mert valami burok van rajta...elküldte szövetre és 2 hét múlva jön meg az eredmény...az orvos mondta hogyha a héten megjön a menzesze akkor semmi baj de ha nem jön meg a 2-héten belül telefonál akkor baj van...az apukám is beteg volt nagyon nehéz volt feldolgozni...ezt nem tudnám...mi lehet a baja?
2010. okt. 14. 16:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
9%
Ha a nőgyógyász nem tudta megmondani, aki még látta is, mi miért tudnánk?? 2 hét és kiderül. Reméljük, semmi komoly.
2010. okt. 14. 17:04
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

lehet ciszta is, szerintem.

ne gondolj a legrosszabbra:)

2010. okt. 14. 17:05
 3/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...1 válaszoló csak kíváncsi voltam volt-e van -e valakinek ilyesmi baja aki megtudná mondani nekem neki mi volt ott! 12/L vagyok és nem tudnám feldolgozni ha valami súlyos lenne...
2010. okt. 14. 17:06
 4/19 anonim ***** válasza:
5%
szerintem nem attól függ hogy 12/l vagy 18/f vagy hogy képes leszel e feldolgozni
2010. okt. 14. 17:07
 5/19 A kérdező kommentje:
nem értem miért cseszegettek...csak kíváncsi voltam van-e valakinek ilyen baja...mert félek, hogy elveszítem az anyukámat...baj? ha igen akkor nem kell írni nem kíváncsi senki a szemétkedésedre....szerintem ha csak bunkóságból írsz inkább ne írj oké??
2010. okt. 14. 17:10
 6/19 anonim ***** válasza:
55%

Hé, a 3. választ nem én írtam! Én csak azt írtam, hogy ezt itt senki nem fogja tudni megmondani és azt, hogy reméljük, nincs nagy baj. Ez cseszegetés?

Első.

2010. okt. 14. 17:13
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem se gondolj rögtön a legrosszabbra. :)

Aranyos vagy, hogy ennyire aggódsz érte, és remélem ha megjönnek az eredmények, akkor megnyugodhattok.

Aki meg ilyen dolgokban is csak piszkálódni tud, azzal ne foglalkozz. (egyébként úgy tudom a ciszta nem olyan súlyos dolog)

22/l

2010. okt. 14. 17:17
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

nyugodj meg, nem lezs semmi baj.

időben elment orvoshoz, bármi baj is van.

2010. okt. 14. 17:19
 9/19 A kérdező kommentje:
Igen énis úgy tudom...csak az a abaj hogy most is fáj neki ezért lefeküdt aludni...de szegény annyira sajnálom...van olyan h a Stressztől kiakaluklt? mert nagyon stresszes mert reggel 7-kor megy a suliba takarít-elviszi a gyerekeket ebédelni napközibe van velük...haza jön fél 4-kor annyi ideje van hogy átöltözzön és megy az étterembe 10-ig dolgozni...(persze hétvégén az a tíz óra hajnali 3-ig tart)
2010. okt. 14. 17:21
 10/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehetséges hogy ciszta. Ne izgulj! Várjátok meg a vizsgálat eredményét,addig nem is szabad találgatni,hogy mi a baja. Legyél mellette,segíts neki amiben csak tudsz! És ne aggódj,nem szabad hogy kibukj idegileg. Szorítok nektek!

2010. okt. 14. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!