Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mennek a nők férjhez...

Miért mennek a nők férjhez ahhoz akit nem szeretnek?

Figyelt kérdés

Értem itt ez alatt, hogy szerintem a válások oka ez. Van egy nevezzük férfi aki jól szituált, van vagyona, munkahelye, stb. Majd megismerkedik egy lánnyal, aki ezt látván nagyon gyorsan le csap rá . A gond akkor keletkezik amikor együtt is kell élni. Van a gyermek akivel meg lett fogva a ,, férfi,, , majd ugye a családi életből adódó gondok. Ami nem is biztos, hogy oylan könnyen megy.

Szóval ezt az egyet nem tudom megérteni. Miért nem szerelemből mennek férjhez a nők. Ha azt tennék , akkor valószínű, hogy nem lenne annyi válás.

Ha meg nem szereti, akkor meg minek él vele x évet. Ráadásul tönkre téve elsődlegesen egy gyermek életét, mert ő bizony föl nő és már nem megfogási eszköz, ha nem egy gyermek. Másodrészt a nő tönkre teszi önmaga és a férfi életét.

Azért egy az biztos, hogy jellemzően a férfiak nem azért vesznek el egy nőt, hogy csak legyen mellettük valaki.

Remélem lessz itt valaki, aki föl tudja tolni a gyenge agyamba ezt. Mert soha nem fogok rá jönni. Szakmámban megoldottam már sok dolgot, sőtt 50 éves problémát is amit le is kell védeni. De ezt az egyet nem értem meg. Másrészt mivel itt olvasok nagyon sok válásról, gondolom annak a következményei amit itt leírtam, legalább is jelentős része.

2012. szept. 29. 14:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Egyértelmű, hogy kis hányad van , akár ezen a weboldalon is. A java az ilyenkor acsaládjával van és akihez hozzá ment azzal él boldogan.

Azért szivesen megnéznék egy statisztikai adatot, hogy az emberek mennyi része van ezen az oldalon. Végül is én is akkor léptem be erre az oldalra amikor nagy gondom lett, de nem az én hibámból.

Vissza emlékezve regényeket írtam.

Pont a kérdésem miatt, amit azóta sem értettem meg, hogy miért van így. De majd föl növök hozzá. Amikor erre az oldalra látogattam januárban. Bizony pont akérdésem és annak következménye miatt regéltem itt, közben szégyen de bőgve mint egy gyermek.

2012. szept. 29. 19:55
 12/16 A kérdező kommentje:
Amugy meg mire szaporodjunk? Egy osztrák utcaseprő többet keres, mint itt egy mérnök.Vagy a zsebüket tömő hazug politikusokra. Vagy azokra akik eladják az országot. Azt a gyermeket nem csak megcsinálni kell , ha nem föl is nevelni. Ráadásul becsülettel. A kissebséget nem érdekli, hogy mi lessz a jövő. Ők arra szavaznak aki többet ad nekik. Vagy szaporodjunk a munkanéküli segélyre. Hiába az adókedvezmény, ha nincs miből és hol érvényesíteni. Az egy millió munkahelyből eddig csupán minusz lett. Az egyik cég most küld el 700 embert. Akkor talán erre kellene szaporodni. Vagy a ,, dübörgő gazdaságra,,.
2012. szept. 29. 20:15
 13/16 anonim ***** válasza:

De ha ilyen mértékben fogyunk akkor ki fogja a tonna millió túlfizetett nyugdíjast eltartani. Magyarország úgy van berendezkedve hogy a fiataloknak kell az öregeket eltartani. Emiatt az állam támogatja az ilyen megélhetési r*biket.

2012. szept. 29. 20:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Van ennek anyagi oka is, de sok esetben arról van szó, hogy az illető feladja. Nem hiszi már, hogy lehet valaha kölcsönösen szerelmes, és hozzámenekül az első jöttmenthez, aki szóba áll vele. Amikor valaki egy nagy csalódás után pikk-pakk másik párra talál, az nekem mindig gyanús. Van az emberben egy túlélési ösztön, ami ilyenkor új kapcsolatba üldözi. Igaz, nem olyan szép, nem olyan helyes, de hát a szerelem hülyeség, rendes ember, jó lesz vele, stb...Aztán persze nagy csalódás, nagy hiányérzet lesz az egészből.

Én is sok ilyet láttam, sokan választottak csalódottságból olyat, akit nem is szerettek igazán. A többsége férfi volt.

2012. szept. 29. 20:44
 15/16 A kérdező kommentje:

A nyugdíjasok nincsennek túlfizetve, ha nem a munkaválalók bére kevés. Azért csak gondoljunk bele, hogy ebben az orszgban egy mérnök haza vihet 100 000-et. nyugaton egy utcaseprő ha jól tudom közel 300 000-et visz haza. Nem mindegy miből gazdálkodik állambácsi, de a kevésből csak kevés jut. Ezt amugy állambácsi cseszte el a pazarló gazdálkjodással, nem is beszélve az évente 2000 milliárd korupciós pazarlásra.

Én pl, nemaz első jött-ment voltam, ha nem az aki lehetőséget adott egy szép életre, amivel az illető hölgy nem tudott mit kezdeni.

Azt mondom inkább, hogy a fölfogással vana gond.

A régi neveltetés, hogy te kislányom szüzen menj férjhez, stb. Majd amikor férjhez megyen rá jön, még nem élte ki magát. Arra meg ott van a házasság. Egyrészt.

Szóval szerintem tényleg nincs kultúránk, sőtt semmi eszmei értékünk. Akár mennyi országot ha megnézünk, a leg szélsőségesebbektől mi hozzánk. Azért látszanak az ideológiák. Csak egy valamit néznék meg ebben az országban, ki lenne képes önmagát föláldozni ezért az országért. Erre is tudja mindenki mi a válasz. de mondok egy érdekesebbet. Van egy tó, amely ivóvíztározó is. Valamikor ezelőtt még pár évvel büszkeség volt végig menni a partján. Ma ez szégyen. Horgásznak benne , de a szemét körbe veszi , nem venne föl egyet sem. Szóval , itt eszmei és ideológiai gondok voltak. A szoci idők elmúlásával ez is elmúlt. Ugye nem is beszélve a gazdaságról.

2012. szept. 30. 12:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy kihasználtak téged.

Senki nem érdemli meg, hogy megalázzák azzal, hogy szamárnak teszik meg a ló helyett.

Sajnos ilyenkor szokott az következni, hogy a szamárnak megtett illető talál valaki vígasztalót magának, aki majd neki lesz szamár a ló helyett. Afféle ördögi kör.

Ne kezdj addig új kapcsolatba, amíg újra nem leszel szerelmes.

Szerintem van annak jele, ha egy nő (vagy férfi) nem szerelmes a párjába. Persze nem vagyunk egyformák.

De ha valaki rettenetesen szeret veled csókolózni, az szerintem a szerelem jele és ha nem, akkor annak a hiányának a jele. A szex nem annyira mérvadó, de azért sok nőnél ez is kifejezetten jelző értékű.

Ha egy nő szerelmes beléd, sokkal kisebb az esélye, hogy lelép mert nem élte ki magát. A nők nem jellemzően poligámok. Itt tényleg "csak" annyi volt a bibi, hogy nem szeretett téged igazán. Én voltam mindkét szituban nőként.

Azt a fiút, akivel nem szerelemből éltem együtt, el tudtam hagyni a nagy problémák idején. (Egyébként nem hülyítettem, pontosan tudta hogy sose voltam szerelmes belé, de nem érdekelte, teljesen rámakaszkodott, szó szerint rámerőltette magát.) Azt, aki ma a férjem egyszer elhagyhattam volna egy sokkal magasabb és jóképűbb pasiért. Ráadásul meg is érdemelte volna, mert 1 éven át hanyagolt a párom, ő így gondolta megoldani a problémáinkat, én meg elmondhatatlanul magányos voltam. És jött a srác, és végül mégis ellenálltam és nem csaltam meg a párom. Még odáig se mentem el, hogy a háta mögött telefonon beszéljek az illetővel, pedig nagyon szépen kérlelt rá. Így volt lehetőségünk helyrehozni a szerelmünket. De ami nincs, nem lehet visszaállítani.

Nem könnyű az ilyesmit kivédeni. Én is sokszor féltem/félek, vajon én vagyok neki az igazi, vagy csak a lakás kell, vagy csak szamár vagyok a ló helyett?

Nagyon sajnálom, hogy kihasználtak téged.

2012. szept. 30. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!