Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyumat hogy...

Hogy vegyem rá anyumat hogy távolabb tanulhassak? 14/l (8. o)

Figyelt kérdés

Anyukám ragaszkodik hozzá hogy ne legyek koleszos (nem tudom miért de nem anyagi okok)tanulmányi átlagom: 4,7

Ennek a sulinak az állattenyésztő része tetszik szóval nem egy hülyeség szakma..

[link]

Azt szeretné ha Kalocsán maradnék.. apum a rendőr tisztit (dózsa) szeretné rám erőltetni..-.-"

2012. szept. 29. 08:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Bocs az offért. Ha arra gondolsz hogy rendőr kellene legyél ne csak arra gondolj hogy egy autóban ülve járőrözni kell. Attól lehet pl. irodai adminisztratív munkát is végezni. Vagy pl. ha az állatokat szereted lehetsz lovas rendőr, vagy kutyás. És lesz egy érettségid utána még mást is tanulhatsz ha mégsem tetszik nagyon a rendőrködés.

Ha nem engednek koleszba akkor sem maradsz le semmiről mert majd lehetsz a fősulin koleszos. Ha mégis ragaszkodsz a kolihoz akkor a mellette szóló jó érveket már leírták előttem.

2012. szept. 29. 12:50
 12/15 A kérdező kommentje:
nem ragaszkodom a kolihoz de a környéken nincs jó suli távolabbról meg buszozni..minden nap..:S
2012. szept. 29. 17:04
 13/15 anonim válasza:
Kiskunfélegyháza jó hely :D (én is itt lakok), a suli már más dolog, mert nem pont ez a legjobb iskola a városban... Ilyen átlaggal én nem mennék oda.
2012. szept. 29. 18:31
 14/15 anonim válasza:
Még az előző hozzászóláshoz annyit, hogy ha tetszik ez a szakma akkor viszont próbáld meg rábeszélni a szüleid.
2012. szept. 29. 19:04
 15/15 A kérdező kommentje:
Akkor még egy kicsi ami a rendőrség és köztem áll: a térdem.. szerdán derül ki mi van vele..:/ (uh..)
2012. szept. 30. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!