Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek az ellen hogy...

Mit tegyek az ellen hogy azért nemtudok öngyilkos mert szemétségnek érzem a családdal szemben?

Figyelt kérdés

igazából egy nagy rakás kaki az életem.

25éves lány vagyok, kövér, ronda, nincsenek meg a fogaim stb..

az okokat nem lehet úgy elmagyarázni hogy átlátható legyen, a lényeg hogy saját magam tettem ezt a testemmel..depressziós vagyok és elhanyagolok mindent, többek között ezt is.

esti suliba járok ami tandíjas, több 100ezer elment már rá, amit szerencsétlen szüleim fizettek..

nincs szükség rám itt mert énis utálom magam, engem is utál mindenki, csak az miatt bánt a lelkiismeret, hogy felneveltek, költöttek, és még most is költenek rám, és ez ha meghalok úgy mond mind kárbavész és értelmetlenül fizettek..mi a jó megoldás? haljak meg és végre nem kell egy ilyen nyomorékot eltartaniuk ?

2012. szept. 28. 16:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem tudod mit beszélsz. Hidd el, ha odáig jutnál, hogy megteszed, nagyon megbánnád. Anyum hasonlóan depressziós volt, mint Te. Szülés után nem tudott visszafogyni, kimentek a fogai, a munkahelyén sem volt semmi sikerélménye. Minden áldott nap elmondta, hogy bárcsak megd(ö)glene- ezekkel a szavakkal. Aztán rákos lett,meghalt, de fél évig minden nap zokogott megállás nélkül, hogy miért kell meghalnia. Vigyázz nagyon, hogy mit kívánsz!
2015. aug. 11. 10:05
 22/23 anonim válasza:
szia, mi van Veled? Sikerült rendezni a helyzetedet? Aggódom ! KÉrlek válaszolj! :) Üdv. Tamás
2017. jan. 20. 16:10
 23/23 anonim válasza:
:(
2017. márc. 28. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!