Mit tegyek az ellen hogy azért nemtudok öngyilkos mert szemétségnek érzem a családdal szemben?
igazából egy nagy rakás kaki az életem.
25éves lány vagyok, kövér, ronda, nincsenek meg a fogaim stb..
az okokat nem lehet úgy elmagyarázni hogy átlátható legyen, a lényeg hogy saját magam tettem ezt a testemmel..depressziós vagyok és elhanyagolok mindent, többek között ezt is.
esti suliba járok ami tandíjas, több 100ezer elment már rá, amit szerencsétlen szüleim fizettek..
nincs szükség rám itt mert énis utálom magam, engem is utál mindenki, csak az miatt bánt a lelkiismeret, hogy felneveltek, költöttek, és még most is költenek rám, és ez ha meghalok úgy mond mind kárbavész és értelmetlenül fizettek..mi a jó megoldás? haljak meg és végre nem kell egy ilyen nyomorékot eltartaniuk ?
Szerintem is sürgősen fordulj pszichiáterhez!
Mondjuk engem érdekelne, hogy miért és mitől kezdődött el az "önpusztításod". Az öngyilkosság nem megoldás, hiszen csupa olyan dolog a bajod (a leírások szerint), ami nem visszafordítható, javítható.
Dagadtnak és rondának érzed magad? Akkor diétázz, sportolj! Rondának érzed magad, lehet nem is vagy az csak önértékelési zavarod van, járj kozmetikushoz, sminkelj. Fogaid igaz műfoggal, de pótolhatóak (én ezt csinálnám meg legelőször). Igaz drága, de újra önbizalmat ad és mosolyoghatsz.
Ha mufurc vagy, akkor mások is azok lesznek veled. Legyél pozitív önmagaddal szemben, mutasd magad vidámnak, lásd meg a szép dolgokat.
Csinálj olyan dolgokat, amik érdekelnek, tűzz ki magadnak célokat, először kisebb könnyen elérhetőeket, majd távlatiakat is.
Azért mert most sz@r és nem látod értelmét az életednek, még nem kell magadtól eldobni. Látod vannak nálad sokkal rosszabb helyzetben lévők még is tudnak örülni az életnek.
# 5/14
Ha talán te is szülés után tettél volna valamit ennek érdekében nem lenne rajtad tottyadt lottyadt bőr. Ne a kérdezőnek ajánld a sportot miközbe te magad sem tettél ellene semmit hanem beletörődnél a sz@rba már bocs a kifejezésért. Nem sajnáltatni kell magunkat hanem tenni érte, hogy másképp legyen. Kérdező! Csináltasd meg a fogaidat, fejezd be az iskolát amivel kapsz találhatsz állást magadnak, sportolj, adj magadra. Meglátod utána másképp fogod látni a helyzetet. Csak merj lépni és változtatni! Kitartás!
A kövérségről...
Van egy ismerősöm, 29 éves, kicsit molett. Én meleg fiú vagyok, de komolyn mondom még én is felizgulok (na jó, nem :) ) ha buliba táncolni kezd. Hihetetlen kisugárzása van! Egy szexbomba, szó szerint :) Imádom!!!
Ja és azóta összeszedett egy olyan pasit, hallod...
Szóval hajrá!!!! Olyan pasid lesz neked is akiről még álmodni sem mertél :)
Megértelek.
Én is megpróbáltam öngyilkos lenni de nem jött össze.
Azóta is egy dolog tart vissza tőle. Mégpedig az hogyha megtenném a szüleimre akkora szégyent hoznék amit nem érdemelnének meg. Inkább kivárom a véletlenszerű halálomat.(Elüt egy kocsi, én karambolozok, vmi betegség elvisz stb.) Remélem minél hamarabb bekövetkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!