Megijedtem a látványtól. Mi lehet apámmal?
Májproblémára tippelek, mivel hirtelen alakult ki.
Van az úgynevezett "sörhas",ami nem betegség ugyan, bár nem is egészséges dolog, de az nem egyik napról másikra alakul ki.
Májbeteg szerintem.
Orvoshoz kellene vinni, mert amúgy alkoholista is.
Amennyit iszik, az nem normális.
Lehet már nem aktuális, de leírom.
A májgyulladás fő tünete a sárgaság! A szem fehérjén lehet észrevenni legelőször. Később jön a rossz közérzet, hányinger... Majd tovább sárgul a bőr. A megnövekedett has azért lehet, mert a más elégtelensége miatt egy csomó víz felhalmozódik a hasüregben. Hidd el, hogy borzasztóan fáj. Ezt csapolással eltávolítják, de ha nagy a baj, hónapról hónapra visszatér. Jöhet hasmenés, nyelőcsővérzés is. Na, ha ez bekövetkezik, akkor készüljetek a legrosszabbra!
Apunak is ez volt. A 4. nyelőcsővérzésbe belehalt... Tudom miről beszélek, mert benne voltam, terhes voltam, mikor először rosszul lett, nem kívánom, h ogy akárkinek hasonló látványban legyen része.
Ha édesapád annyira rosszul lenne, hidd el, hogy orvoshoz fordulna. (Sajnos ezt is tudom.)
Azóta hogy van apukád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!