Szeretnék családot de úgy érzem, hogy sosem lesz. Mit tegyek?
Gyakran elképzelem, hogy van egy férjem, akivel boldogan élünk és van egy gyerekünk (vagy több). Nemhogy férjem de még barátom sincs, nem is volt még. Mondjuk kicsit visszahúzódó, csendes lány vagy és talán ezért sem érdeklődnek utánam de biztos, legalábbis remélem, hogy lesz valaki aki majd foglalkozik velem is. Attól félek, hogy ez csak álom marad mert nem lesz olyan férfi akivel egyezünk. Eddig szinte minden álmomat feladtam, de ezt az egyet nem szeretném, ez lenne a legfontosabb dolog az életemben de félek, hogy nem fogom tudni teljesíteni és ez részben az én hibám is. Ahogy ismerem magam elég nehéz engem megszerezni, tényleg csak az kaphat meg aki szeret.
Mit csináljak, hogy kitartsak a célom mellett? Félek hogyha sokáig nem úgy fognak menni a dolgok ahogy szeretném, akkor feladom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!