Hanyadik kapcsolatodból lett házasság?
Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 11:42
1/17 anonim válasza:
Nekem a harmadikból. Három kapcsolatom volt összesen, mind komoly (vagy legalábbis akkor azt hittem) az első 3, a második 1,5 évig tartott a mostani 10 éve
2/17 anonim válasza:
A másodikból.
Az első kapcsolatom 1.5 évig tartott.
A mostani pedig 5 éve tart.
3/17 anonim válasza:
Az elsőből. 15 évesen ismertem meg, házasok voltunk 16 évig. A második kapcsolatból csak együtt élés lett, ez tart 7 éve, de ebből tuti nem lesz házasság.
4/17 anonim válasza:
volt pár komolytalan kalandom/próbálkozásom, az első kapcsolatom 8 hónapig tartott, a másodikból lett házasság.
5 év után esküdtünk és ennek 8 éve.
6/17 anonim válasza:
Harmadik.
Első kapcsolatom 9 hónapos volt.
Második 2 éves.
Harmadik 3 éve tart.
7/17 anonim válasza:
Nekem is a harmadik komoly kapcsolatból lett házasság.
Az első kapcsolat 4 évig tartott, a második majdnem öt.
A férjemmel pedig 7 éve vagyunk együtt.
10/17 anonim válasza:
Férjem az első kapcsolatom, de nem az első szerelmem. (Előtte kalandjaim voltak, és egy hosszan tartó első szerelem, ami nem volt kapcsolat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!