Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasként, szórakozóhelyen kivel (nem) illik táncolni?
Persze, azért buli. Aki szimpatikus, azzal táncolnék.
Én csak azért nem teszem, mert marha bénán táncolok, így sehol, senkivel :)
De elv alapján nem válogatnék.
Beszélgetős bulikban is vegyülök mindenkivel. Ha kettesben akarunk lenni, akkor nem megyünk buliba, hanem otthon maradunk.
Bálokon barátokkal, ismerősökkel szoktam táncolni. Ismeretlenek közül kizárólag protokollvendégekkel.
Egy lagziban azt gondolom, hogy barátokkal, ismerősökkel simán lehet, és olyanokkal is, akik "hivatalból" szinte mindenkit megtáncoltatnak, tehát nőként pl. örömapa, vőfély, esetleg tanú... Férfiként pedig ennek megfelelően a menyasszonyt nyilván illik megtáncoltatni, és esetleg még a koszorúslányokat - tehát mindenkit, akinek valamilyen "szerepe" van a lagziban.
Én nem szeretem, ha valaki CSAK a párjával táncol, mert a bál vagy egy lagzi közösségi esemény, arról szól, hogy összehozza az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!