Párom tegnap ezt mondta: "ez nem ilyen egyszerű". Mire kell ezt érteni az alábbi esetben?
Tegnap beszélgettem a párommal, hazafelé jöttünk autóval. Szóba jött a megcsalás téma. Rákérdeztem, hogy ha ő megcsalna, lenne-e benne annyi bátorság (és gerinc) hogy elém áll, és elmondja. A válasz nem volt. Jött a tipikus kérdés: miért nem? Erre azt felelte, mert fél, hogy elveszít. Kérdeztem, hogy miért fél ettől? Mert szeret és szerelmes belém és én leszek a felesége. Hirtelen nem tudtam mit reagálni, vártam egy picit, és mondtam neki, hogyha tényleg szeret és ennyi tervezi a közös jövőnket, nem fog megcsalni. erre ő: "hát ez nem ilyen egyszerű.."
Itt legszívesebben képen töröltem volna, mondtam neki, ha megcsal vallja be most (azt mondta még idén el szeretne jegyezni!), amilyen hülye vagyok, meg szerelmes úgyis megbocsátanék neki, de ne eljegyzés után derüljön ki. Azt mondta nem csalt meg, nincs szeretője és nem is fog megcsalni mert mindent megkap tőlem amire szüksége van. Teljesen összezavart :S
és ez "amíg melletted vagyok soha nem csalnálak meg."
gondolkodás nélkül.
de ha már gondolkozott, akkor elképzelhető, hogy azon járt a feje, hogy megmondja-e azt a korábbi nőt stb...
Nem akarok vele összeházasodni, az eljegyzést sem szeretném már, így hogy ki akar menni.
És tényleg minden nap azon idegeskednék,hogy megcsal-e stb.
Úgy tervezem, ha kimegy, előtte való nap szakítunk.
Mert nem sokat tudok németül, mert még tanulok és tanulni akarok, mert itt van az egész életem és mert van egy kiskutyám akit nem akarok a szüleimre hagyni "gondként".
3 hónapja vagyunk együtt...szerinted épeszű lennék ha vele mennék vagy várnék rá? Mondjuk már az eljegyzést sem akarom...
10:49-es vagyok, ezzel a mondatoddal válaszoltál is a kérdésedre:
"3 hónapja vagyunk együtt...szerinted épeszű lennék ha vele mennék vagy várnék rá? Mondjuk már az eljegyzést sem akarom..."
Kérdés,hogy minek vagy még vele,ha nem akarod akkor szakíts most,mire kell várni?
Azért vagyok vele, mert szeretem.
De azok után hogy el akar menni külföldre (bár nem 100%) nem akarok a menyasszonya lenni. túl korai lenne, meg ezt annak éreznem, hogy magához akar láncolni.
Elhiheted hogy ha nem menne ki külföldre nem szakítanék vele mert szeretem, és akkor nem bánnám ha mondjuk 1 év múlva lenne eljegyzés de addig nem.
Meg szerintem drága lenne neki ha minden hétvégén hazajönne, ezért csak 2 hetente jönne haza, akkor abból a 1,5 napból mennyit lenne velem? Ott van az anyja, a tesója, a barátai... Mindenkire nem tudna időt szakítani... Ergo megromlana a kapcsolatunk és szakítanánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!