Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom tegnap ezt mondta: "ez...

Párom tegnap ezt mondta: "ez nem ilyen egyszerű". Mire kell ezt érteni az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettem a párommal, hazafelé jöttünk autóval. Szóba jött a megcsalás téma. Rákérdeztem, hogy ha ő megcsalna, lenne-e benne annyi bátorság (és gerinc) hogy elém áll, és elmondja. A válasz nem volt. Jött a tipikus kérdés: miért nem? Erre azt felelte, mert fél, hogy elveszít. Kérdeztem, hogy miért fél ettől? Mert szeret és szerelmes belém és én leszek a felesége. Hirtelen nem tudtam mit reagálni, vártam egy picit, és mondtam neki, hogyha tényleg szeret és ennyi tervezi a közös jövőnket, nem fog megcsalni. erre ő: "hát ez nem ilyen egyszerű.."

Itt legszívesebben képen töröltem volna, mondtam neki, ha megcsal vallja be most (azt mondta még idén el szeretne jegyezni!), amilyen hülye vagyok, meg szerelmes úgyis megbocsátanék neki, de ne eljegyzés után derüljön ki. Azt mondta nem csalt meg, nincs szeretője és nem is fog megcsalni mert mindent megkap tőlem amire szüksége van. Teljesen összezavart :S

2009. aug. 3. 08:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%

A párod elég őszinte, és ezzel el is mondta, hogy ő bizony meg fog csalni. De nem baj... ha legközelebb ezzel feljössz, mondd meg neki, hogy gerinctelen alak. És tedd hozzá, csak úgy mellesleg, hogy ha te is megcsalod őt, nyugi, az is titokban marad. Ő sem fog tudni róla.

Amúgy szerintem ha ilyen kérdések merülnek fel benned, szerintem hagyd ezt a pasit. Én biztos dobnám. Vagy én is megmondanám neki, h én is így cselekednék mint ő, persze attól még szeretném :-))))

Miért akar megfogni ennyire? Kell neki a cseléd? biztos, hogy szeret? Nem lehet, hogy csak megakar fogni? Miért gondolod, hogy megcsal(hat)?

2009. aug. 3. 08:56
 2/19 anonim ***** válasza:
46%

szia

szerintem ezt csak úgy kell értsd, hogy pl "soha nem mondd hogy soha"

Ez nem azt jelenti hogy meg fog, vagy meg akar csalni, csak azt hogyha hosszú távra tervez veled, persze hogy nem szeretne/akar megcsalni, de ígérni főleg pasi nem ígérhet ilyen, hisz nem tudhatja mi lesz pl 5-10 év múlva, hogy nem kerül-e más helyzetben, nem-e lesz akkor épp gond köztetek mikor egy hülye nő... te sem tudhatod mi lesz évek múlva mikor már nem olyan nagy a szerelem és lehet jön egy pasi és van nő aki okos és lekezelei a helyzetet megbeszéli a párjával, de van aki csak útólag okos és jön rá, hogy jaa nem kellett volna..

Szóval szerintem csak így értsd, és a lényeg, hogy szeret és veled tervez, sajnos többet biztosabbat nem kívánhatunk, szeresd te is, és próbálj bízni benne és még egy pozitívum hogy én úgy látom, hogy ha úgy van tudtok őszintén beszélgetni egymással kínosabb témákról is.

2009. aug. 3. 08:57
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
sztem ha nem lenne vaj a füle mögött akkor nem mondott volna ilyet.
2009. aug. 3. 08:58
 4/19 anonim ***** válasza:
72%
"Azt mondta nem csalt meg, nincs szeretője és nem is fog megcsalni mert mindent megkap tőlem amire szüksége van."
2009. aug. 3. 09:04
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azért bizonytalanított el ez a dolog, mert tegnap délután (miután ezt beszéltük) valaki bogarat ültetett a fülébe hogy kimegy Németországba dolgozni. Kiszámolta hogy kb. 5 évig lesz kint, addigra összeszed annyi pénzt hogy vegyünk egy lakást/házat és együtt éljünk. Ő 5 év múlva 32 lesz, én 24. Nem vagyok benne biztos, hogy 19 éves fejjel várnom kellene rá 5 évet. És ha 5 év után bejelenti hogy kint találkozott egy lánnyal és egymásba szerettek?! Akkor 5 évig hiába vártam? Hétvégente hazajönne... De az akkor is kevés nekem :(

2009. aug. 3. 09:15
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem is csalt még meg, nem tartja kizártnak. Nem azért, de én is feltettem már a kérdést a páromnak, és azonnal jött a korrekt válasz. Soha nem csalnálak meg, mert az nem egyenes. Mindkettőnknek az a véleménye, ha egy kapcsolat kihűl, előszor lezárni, és utána továbblépni. Volt olyan pasim, aki azt mondta, hogy ha meg is csalna!!, és megbocsátanék neki, utána még jobban szeretne. Hát gondolhatod, hogy kitettem a szűrét. Mérlegelj.
2009. aug. 3. 09:19
 7/19 A kérdező kommentje:
Én nem bocsátanám meg neki. Ha gyanakodnék rá hogy van valakije, akkor is kirúgnám. :S
2009. aug. 3. 09:46
 8/19 anonim ***** válasza:
82%
Biztos, hogy már megcsalt, vagy pedig ha kimegy dolgozni, akkor szinte 100 % hogy nem fog önmegtartóztatni. Ha nem így lenne, akkor egyenes és egyértelmű nemmel válaszolt volna. Te sem fogsz 5 évig várni rá, az tuti. Ha sor kerül az útra, szerintem zárjátok le előtte a kapcsolatot.
2009. aug. 3. 09:52
 9/19 anonim ***** válasza:

ember tervez, isten végez...

ezért nem ilyen egyszerű...

2009. aug. 3. 09:55
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

amúgy én is úgy gondolom, hogy ha 1nő pucéran állna előtt, akkor tuti nem mondana nemet.

a jó válasz ilyesmi letehet volna:

amíg melletted vagyok soha nem csalnálak meg.

2009. aug. 3. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!