Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ex párom jogosan róta fel...

Az ex párom jogosan róta fel nekem, hogy csak egy hét után közöültem a gyerekünk dédnagymamájának halálhírét?

Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy a másfél éves gyermek nem viseli a családnevemet és a párom már nem él együtt az ex svájci férjével 9 éve, de még nem vált el töle. Mi négy éve ismerjük egymást. A gyerekünk soha nem látta a anyai dédnagymamáját. Mikor elveszítettem a nagymamámat, aznap tudtam meg, hogy még nem vált el. Ráadásul párnap múlva el is utaztam külföldre. Igaz egyszer találkoztam vele elutazásom előtt, de én e gyermekkel törödtem, ezért is felejttem el.
2009. aug. 3. 08:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit zavaros a történet. Ha jól értem, meghalt a nevelt gyermeked anyai (te az apa vagy) dédanyja, de a gyerek azt sem tudja, kiről van szó, mert nem is ismeri.
2009. aug. 3. 08:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen zavaros, de jól látod. Én csak nem értem, hogy ezért miért hibáztat?
2009. aug. 3. 08:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért kellett egyáltalán beszélni ilyenről a gyerekkel? Őt is viszitek a temetésre? Az ex párodnak biztos fáj, hogy meghalt a nagyija, és túlérzékeny mostanában. De miért nem mondta el ő a gyereknek a dolgot, ha olyan fontosnak tartotta? Lehet, hogy csak bűntudatot akar neked okozni?
2009. aug. 3. 11:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem beszéltünk erről a gyerekkel.
2009. aug. 4. 07:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem egy másfél éves gyerek fel sem tudja ezt fogni. Még a családi státuszokat sem tudja. Még soha nem találkozott a dédijével. Szerintem egy kicsit egyoldalúan nevelik, de nem jó ráncigálni ide-oda egy másfél éves gyereket. Nem tudjuk elvinni minden rokonhoz. Szerintem is bűntudatot akart bennem kelteni, de én nem érzem magam hibásnak, mivel ott hagyott, külön élünk lassan fél éve.
2009. aug. 4. 07:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!